Ontdek hoe jij Designer Vintage sale-items scoort

Lees hier hoe jij tot wel 75% aan korting kunt krijgen op onder andere vintage Gucci, Chanel en Bottega Veneta.

jonathan daniel pryce
Jonathan Daniel Pryce

Wat is er nog beter dan dé perfecte vintage Louis Vuitton tas vinden? Precies, dé perfecte vintage Louis Vuitton tas vinden waar ook nog eens een heel voordelig prijskaartje aanhangt. Designer Vintage, een online vintage webshop van eigen bodem, heeft haar eerstvolgende sale aangekondigd ter ere van Dutch Sustainable Fashion Week (DSFW). Een week lang krijg jij de kans om de meest begeerde vintage designer items te bemachtigen voor een fractie van de prijs en daarvoor hoef je deze keer niet eens naar Amsterdam af te reizen of uren door een webshop te scrollen.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

First come, first serve

Vanaf 1 oktober tot en met 4 oktober post Designer Vintage de sale items in hun Instagram Stories, waarbij ze ook meer informatie geven over het merk, de maat en de prijs. Alle items zijn geauthenticeerd door het Designer Vintage team, dus daar hoef je je in ieder geval geen zorgen om te maken. Ben je geïnteresseerd, reageer dan direct op de eerste story van het item, want alleen met de eerste reactie ga je er vandoor met je nieuwe vintage aanwinst. De aftrap op 1 oktober staat in het teken van Chanel, Gucci en Celine en geen van de items zijn verder op de website te vinden, dus zet maar alvast een aantal reminders in je telefoon om geregeld je Instagram te checken.

Het artikel gaat verder onder de video.

Vogue Living: op de vespa door Rome met Gerardo Cavaliere

Dutch Sustainable Fashion Week

Op 24 september is de zevende editie van de DSFW gestart, waarbij duurzame mode in de schijnwerpers wordt gezet. Platforms zoals Designer Vintage leveren een belangrijke bijdrage aan de verduurzaming van de mode-industrie, omdat ze de levensduur van kledingstukken verlengen, waardoor er minder nieuwe kleding nodig is en er dus minder afval en uitstoot worden veroorzaakt. Ook zijn er andere manieren waarop modemerken en zaken zichzelf kunnen verduurzamen, waar je meer over kunt leren bij de verschillende DSFW-events.

Shop designertassen tijdens de Designer Vintage Sale

Shop Vogue's Fashion Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Shopping