Zo vind je het perfecte cadeau voor de feestdagen

Verwen die ene persoon die deze kerst wel wat extra liefde verdiend met een cadeau waar ze de rest van hun leven van kunnen genieten.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met GASSAN Diamonds

Er is geen tekort aan mensen die deze kerst extra in het zonnetje gezet mogen worden. Misschien is het je nicht die overuren heeft gedraaid in de zorg, je zoon die een lastige start had van zijn eerste collegejaar of een kennis wiens bedrijf de pandemie niet heeft overleefd. Genoeg redenen om die ene persoon extra te verrassen tijdens de feestdagen. Een nieuw horloge, een gouden armband, een paar diamanten oorbellen; er zijn bijna té veel cadeauopties om uit te kiezen. Vogue zet daarom de belangrijkste shop-tips op een rij, zodat jij gemakkelijk het perfecte kerstcadeau kunt uitzoeken.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Vogue's sieraad shop tips

1. Maak een afspraak met een expert
Een sieraad is een van de meest bijzondere cadeaus om aan iemand te geven, dus het kan geen kwaad om wat hulp te krijgen bij de aanschaf. Maak daarom bijvoorbeeld een afspraak met een expert van de GASSAN Diamonds boutique. Kies uit het uitgebreide assortiment met onder andere de nieuwste designs van Rolex, Audemars Piguet, Breitling, Cartier, Chopard, Longines, TAG Heuer en Omega. Geniet van de ultieme één-op-één ervaring, waarbij er volledige aandacht is voor jouw persoonlijke wensen. Er is geen makkelijkere manier om je kerstinkopen te doen.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

2. Ontdek de stijl
Ook met professionele hulp is het handig om zelf goed voorbereid de winkel in te stappen. Ga op onderzoek uit en ontdek wat de accessoire stijl van de ontvanger is. Duik in een sieradendoos of scrol door de sociale media accounts van de betreffende persoon om te zien wat hij of zij al heeft. Probeer een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de persoonlijke voorkeuren, zodat je gemakkelijk met je expert hét perfecte cadeau uitkiest.

3. Een sieraad met een boodschap
Maak het sieraad nog specialer door het letterlijk meer betekenis te geven. Graveer een liefdevolle boodschap op de achterkant van de horloge of kies voor een ketting met edelsteen voor een beetje extra kristaltherapie. Zo zorgen diamanten bijvoorbeeld voor meer mentale en emotionele helderheid, helpen smaragden bij heling na een break-up en bevorderen parels je open- en eerlijkheid. Ook niet geheel onbelangrijk: ze zijn ook gewoon ontzettend mooi om te zien.

4. Self-gifting
De makkelijkste persoon voor wie je een cadeau kunt uitzoeken is jezelf. En laat self-gifting nou net een van de belangrijkste trends van 2020 zijn. We hebben allemaal veel te verduren gehad de afgelopen maanden en het is daarom volledig veroorloofd om jezelf te trakteren op iets moois. Geef jezelf dit jaar daarom een luxe sieraad cadeau en steel de show tijdens het volgende kerstdiner met jouw nieuwe accessoires.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

      Shop Vogue's Favorite Accessories

      This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
      Meer van Kerst