Zo scoor je de ultieme designer kerstoutfit voor een fractie van de prijs

De kersteditie van de Designer Vintage Sale staat weer voor de deur, hoogtijd dus om je fashion wishlist te raadplegen.

Dit jaar zijn er niet één maar twee Designer Vintage Sales, wat betekent dat vintage liefhebbers twee keer zoveel kans maken om een pre-owned parel te bemachtigen. Shop onder andere Chanel, Dior, Gucci en Louis Vuitton met kortingen die oplopen tot wel 75% (!).

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Hoe werkt het?

Designer Vintage post de sale items op hun Instagram-account, waarbij ze ook meer informatie geven over het merk, de maat en natuurlijk de prijs. De eerste persoon die reageert mag zichzelf de nieuwe eigenaar van een vintage designeritem noemen, dus wees er snel bij. Alle items zijn geauthenticeerd door een team van experts en je kan altijd vragen om meer foto’s of informatie.

Extra leuk: Designer Vintage gaat ook nog eens designer cadeaus uitdelen onder hun volgers. Meer informatie volgt op hun Instagram, dus hou hun feed goed in de gaten.

Shop Vogue's Designer Vintage favorites

Het perfecte kerstcadeau

Designer Vintage is hét leukste cadeau om te geven deze Kerst. Ten eerste kan iemand zijn of haar leven lang genieten van een klassieke Chanel item of een tijdloze Louis Vuitton tas. Daarnaast is vintage – zeker in combinatie met een sale – heel voordelig, waardoor dit kerstcadeau ook nog eens vriendelijk is voor de portemonnee.

Duurzame aankoop

Ten slotte is vintage shoppen heel duurzaam, omdat er niet weer een nieuw kledingstuk gemaakt wordt. Hoewel Kerst een van de mooiste tijden van het jaar is, is het vaak ook meteen een van de vervuilendste. Draag daarom jouw steentje bij en zorg ervoor dat jouw kerstcadeaus niet alleen een ander blij maken, maar ook goed zijn voor onze planeet.

Van 3 tot en met 6 december en van 17 tot en met 20 december verschijnen er om 12:00 gecureerde designer items op de Instagram Stories van Designer Vintage.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kerst