Bestel 14 x Vogue en ontvang een goed gevulde surprisebox vol luxe beauty en fashion goodies cadeau

Verras jezelf met de hoogwaardige producten in de surprisebox en geniet het hele jaar door van je Vogue-abonnement.

Vogue houdt je elke maand up-to-date over de nieuwste mode- en beautytrends en lifestylenieuwigheden. Het extra goede nieuws: je ontvangt nu bij een abonnement op Vogue een luxe surprisebox (t.w.v. 312 euro), die Vogue vulde met unieke beauty en fashion goodies van hoogwaardige kwaliteit. Je krijgt de box nu bij 14 x Vogue cadeau, voor maar 99,99 euro exclusief verzendkosten.

BESTEL HIER 14 X VOGUE MET DE SURPRISEBOX ALS CADEAU

Verras jezelf of een ander

De feestdagen zijn misschien achter de rug, maar dat betekent niet dat het te laat is om jezelf een cadeautje te geven. Natuurlijk kun je uren door webshops scrollen om een beautyproduct of een kledingstuk uit te kiezen, maar dat haalt de lol er toch een beetje af. Een deel van de cadeau-ervaring is juist de spanning die je voelt als een mysterieus pakketje op je schoot belandt dat je vervolgens mag uitpakken.

Vogue komt je tegemoet en stelde speciaal voor jou een surprisebox samen met heerlijke beautyproducten, ontspannende behandelingen en mooie fashion items. Zo kun je jezelf écht verrassen, maar weet je ook zeker dat je geniet van kwaliteitsproducten. Neem nu een abonnement op Vogue en krijg deze fantastische box ter waarde van 312 euro cadeau. Ben je deze feestdagen nog iemand op je lijstje vergeten? Niet getreurd, want dit abonnement met cadeau is de perfecte goedmaker waar een vriend, vriendin of familielid nog het hele jaar van kan genieten.

Het januari-februarinummer van Vogue zet zeventien jonge talenten in de schijnwerpers die 2021 gegarandeerd gaan veroveren. 'The Talent Issue' ligt nu in de winkels (Albert Heijn + AH.nl en Jumbo) en is nu online te bestellen zonder verzendkosten.

BESTEL HIER 14X VOGUE MET DE SUPRISEBOX ALS CADEAU


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Shopping