De grootste Herfst/Winter 2021 winterjassen trends die je nu al bovenaan je wishlist wil zetten

Met deze winterjassen trends kom je beslagen ten ijs in de koudste maanden van het jaar.

ottolinger, louis vuitton, 16arlington winterjassen trends herfst winter 2021
Ottolinger, Louis Vuitton, 16ArlingtonImaxtree

Hoewel we nog ongeduldig afwachten tot we eindelijk echt van wat zomers weer mogen genieten, is vooruitkijken natuurlijk nooit verkeerd. Want alvast dagdromen over een nieuwe winterjas voor dit najaar mág natuurlijk iedere dag van het jaar. Daarom speurde Vogue de catwalks af van de Herfst/Winter 2021-modeweken om de grootste winterjassen trends van 2021 te spotten. We zetten de winterjassen dames 2021 trends hieronder voor je op een rij.

Ontdek ook de essentiële schoenentrends voor het najaar van 2021 >

Dé winterjassen trends van 2021

Super puffer

miu miu, ottolinger, louis vuitton hw 2021 puffer jassen
Miu Miu, Ottolinger, Louis VuittonImaxtree

De pufferjas is inmiddels natuurlijk niet meer weg te denken uit het straatbeeld tijdens de koudste maanden van het jaar. Voor het Herfst/Winter 2021-seizoen mogen we onze liefde voor deze winterjas trend uitvergoten – letterlijk. Bij Miu Miu, Ottolinger en Louis Vuitton zagen we al enkele voorbeelden van de super puffer; de pufferjas XXL. Daarmee kom je gegarandeerd warm de winter door.

Waarom de puffer sandalen de perfecte post-pandemie schoenen zijn >

Metallics

chanel, valentino, balmain herfstwinter 2021 metallic jassen
Chanel, Valentino, BalmainImaxtree

Klaar om wat blingbling aan je najaarsgarderobe toe te voegen? Metallics waren op zo'n beetje iedere catwalk te spotten voor het Herfst/Winter 2021-seizoen. Onze favorieten kwamen voorbij in de shows van Chanel, Valentino en Balmain. Met deze jassentrend zeg je 'ik mag gezien worden' deze winter.

Extra furry

16arlington, marni, petar petrov hw 2021 furs
16Arlington, Marni, Petar PetrovImaxtree

Als je aan de koudste maand van het jaar denkt, denk je natuurlijk aan bontjassen – faux furs, welteverstaan. Want niets lekkerder dan je hullen in een donzige deken wanneer je in de ijskou over straat moet. Op de catwalk van 16Arlington spotten we een cropped versie in fel oranje, bij Marni werd het extra bont gemaakt met een kleurrijke oversized faux fur winterjas en Petar Petrov stuurde een overdreven teddy coat de catwalk op die direct bovenaan ons verlanglijstje is gezet.

Poncho's & capes

marni, valentino, louis vuitton hw 2021 capes en ponchos
Marni, Valentino, Louis VuittonImaxtree

Tijdens de Herfst/Winter 2020-modeweken maakte de cape zijn terugkeer naar de catwalk, en voor dit najaar mag daar ook de poncho aan toegevoegd worden. Neem een voorbeeld aan de collecties van Marni, Valentin, Louis Vuitton. Maak je najaarslook nét dat beetje chiquer door je outfit af te maken met een poncho of cape.

Ontdek de mooiste capes van dit moment >

Tailored overcoats

alaïa, schiaparelli, loewe hw 2021 tailored overcoats
Alaïa, Schiaparelli, LoeweImaxtree

Een jas die zelfs in het najaar je summer body accentueert? De getailleerde overcoat maakt de overgang van hot girl summer naar hot girl winter héél gemakkelijk. De lederen versie van Alaïa, extra gestructureerde overcoat van Schiaparelli en gele tailored jas bij Loewe laten zien dat deze trend perfect naar jouw wensen aan te passen is – echt maatwerk dus.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Shopping