De nieuwe FENDI Peekaboo Bar in Amsterdam wordt je nieuwe hotspot

Waan je in een FENDI café en customize je eigen droomtas.

Geweldig nieuws, want de iconische reizende FENDI Peekaboo Bar is nu in ons eigen Amsterdam te vinden. Of moeten we zeggen experience? In de nieuwe FENDI bar kun je namelijk je eigen Peekaboo-tas customizen in de omgeving van een Fendi-café. Ja, dat las je goed. Hier is alles wat je erover wil weten.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

FENDI Peekaboo Bar

De reizende FENDI Peekaboo Bar is al langs meerdere wereldsteden gerezen en is momenteel - tijdelijk - neergedaald in de Amsterdamse Fendi-Boutique in Amsterdam Zuid. De Peekaboo Bar is een herinterpretatie van een café - geheel voorzien van toonbank en barkrukken - waar je plaats kunt nemen, niet voor een cocktail maar om jouw ultieme Peekaboo Fendi droomtas naar wensen uit te kiezen. Hiervoor is er de mogelijkheid om de drie grote elementen van de Peekaboo tas te mixen en matchen naar eigen smaak. Of je nou gaat voor een klassiek bruine leren tas met een zwart lakleren riem of voor een feloranje tas met een turkooisen glitterriem, the choice is all yours.

fendi travelling peekaboo bar amsterdam
Fendi Amsterdam

De Peekaboo-tas

Fendi presenteerde de iconische Fendi Peekaboo ISeeU tas voor het eerst in de Herfst/Winter 2021-collectie. Het is een klassieke middelgrote leren handtas, verkijgbaar in meerdere kleuren en prints. In de Peekaboo-bar kun je zowel de tas als het handvat en de riem in verschillende kleuren en stijlen op elkaar uitkiezen om je eigen unieke Peekaboo-tas te creëren. Met maar liefst dertig verschillende kleurenopties voor de tas zelf, inclusief de keuze uit sherling, denim, kalfs- en lakleer, 35 opties voor het handvat (óók glitteropties) en acht opties voor de riem is het bijna onmogelijk dat iemand straks nog met dezelfde tas rondloopt als jij. Hop hop naar de FENDI-shop dus.

Je kunt de FENDI Peekaboo Bar nu bezoeken t/m 7 juni 2021 op de Pieter Cornelisz Hooftstraat 71 in Amsterdam.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Shopping