Op je lichaam getekend: dit luxueuze Spaanse lingerie- en swimwearlabel maakt alle verschil voor je figuur

Maak kennis met Andres Sarda, de luxe tegenhanger van Victoria's Secret in Europa.

Green, People in nature, Beauty, Fashion, Model, Dress, Photo shoot, Footwear, Leg, Fashion model,
Andres Sarda

Al bekend met Andres Sarda? Dit luxe lingerielabel uit Barcelona (dat het levenslicht zag in 1962) is een absolute Vogue-favoriet en geeft hiernaast al net zulke spectaculaire modeshows als Victoria's Secret. Al is er één markant verschil: de collecties zijn altijd hoogwaardig van kwaliteit en bijzonder van afwerking, met onder meer Chantilly-kant en verfijnde Franse zijde. In het design zie je zowel Barcelona als metropool terug als ook een Mediteraanse sensualiteit zoals we die kennen van stijliconen als Penélope Cruz, de ster in Vicky Christina Barcelona en nu The Assassination of Gianni Versace. De Andres Sarda spirit is die van de geraffineerde, intelligente en vrijgevochten vrouw, oftewel: een moderne femme fatale.

Voor het aankomende zomerseizoen nemen we dit keer de nieuwste lijn van Andres Sarda onder de loep: badpakken met strategische cut-outs, bikini's in tropische kleurtinten, maar ook slipdresses en chique pakken met wijde pijpen die je zo van strand naar cocktail of diner draagt zodra de avond valt. De extra flatterende ontwerpen van dit Spaanse merk maken bovendien een wereld van verschil voor elk type figuur. High-waisted broekjes (voor een retro feel, maar ook uitgevoerd in een subtiel liftende stof) en mooie behacups voor elke maat, badpakken afgezet met een elegante open rug of een smaragdgroene jurk passend bij de badkleding eronder – chique stijlen die je nergens anders terugvindt. Op designgebied is het merk ook altijd een voorloper geweest. Zo verwerkte Andres Sarda als eerste in de lingeriewereld materialen zoals teflon, nylon en lycra. Maar hun stokpaardje blijft toch wel kant, waarmee het designteam volgens creative director Nuria Sardá 'zo goed als kan tekenen op het vrouwenlichaam.' Precies dat zie je terug in de prachtige silhouetten van hun Lente/Zomer 2018 collectie. Stuk voor stuk zijn het exquise en unieke items om in te investeren. Los van de lingerielijn (die je zeker in zijn geheel wil bekijken), zijn dit een aantal van onze favoriete Andres Sarda-badlooks waarmee alle ogen op je gericht zijn op het strand. Beslist.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Aracari badpak
Andres Sarda
2 Quetzal-bikini
Andres Sarda
3 Roller-badpak
Andres Sarda
4 ​ Tanager-bikini
Andres Sarda
5 Tanager-bikini
Andres Sarda
6 Tanager-badpak
Andres Sarda
7 Tanager-jurk en badpak
Andres Sarda
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Shopping