New Classics: het Spaanse Mango brengt dit najaar de succesnummers van het seizoen

Van dé winterjas tot de feestjurk: Mango brengt klassiekers die nog jaren meegaan en tegelijkertijd je garderobe voor dit najaar upgraden.

Yellow, Fashion, Photography, Room, Long hair, Photo shoot, Art, Colorfulness, Visual arts, Style,
Mario Sorrenti

In de mode, en daarbij ook in de wereld, staat het thema diversiteit hoog op de agenda. Zo brengt het Spaanse Mango dit najaar een collectie met hebberigmakende klassiekers – de slipdress, de lammycoat, het mannenpak – gefotografeerd op een keur aan karakteristieke gezichten: van Wang girl Anna Ewers tot de tikje androgyne Deense Freja Beha Erichsen, Franse acteur Olivier Martinez en de nu 43-jarige Amber Valletta. Die allen uit elkaars Mango-garderobe mogen lenen.

De nieuwe standaard

Van een lange, zware jas met militaire uitstraling in effen kleur of ruitpatroon tot een sensuele, gele bloemenjurk – zo verzadigd van kleurtint dat deze wel heel aanlokkelijk wordt. Het maakt niet uit welk seizoen het is. Nee, je moet deze gewoon nu aan. De scharlakenrode jurk, in de campagne gedragen door Anna Ewers, is er een waarmee je – à la Kate Middleton – gerust de Dancing Lady Emoji evenaart. Mango steekt voor het Herfst/Winter 2017-seizoen deze mooie evergreens in een modern jasje, waar iedereen zijn eigen draai aan kan geven. De nieuwe standaard. Zie hier onze favorieten, waaronder ook dé jas van het seizoen: de lammycoat met een biker feel. Het werd namelijk eens tijd dat er een vervanger kwam voor die geijkte leren jas. Elke winterjas uit deze collectie van Mango is overigens een winnaar – je maakt er geheid een statement mee, en kunt er heerlijk in wegduiken bij koud weer.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Mango – bloes
Mango
2 Mango – bloemenjurk
Mango
3 Mango – lammycoat met leren mouwen
Mango
4 Mango – winterjas
Mango
5 Mango – teddy winterjas
Mango
6 Mango – winterjas
Mango
7 Mango – winterjas
Mango
8 Mango – bloes met print
Mango
9 Mango – slipdress
Mango
10 Mango – wijde pantalon
Mango
11 Mango - mini-jurk
Mango
12 Mango - blazer
Mango
13 Mango - corduroy broek
Mango
14 Mango - sweater
Mango
15 Mango - blazer
Mango
16 Mango - high-waisted broek
Mango
17 Mango - mini-rok
Mango
18 Mango - corduroy blazer
Mango
19 Mango - wijde pantalon
Mango
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Shopping