Van diamanten tot designeritems: de 5 beste to do's in McArthurGlen Designer Outlet Roermond

Dit zijn 5 to do's die je niet moet vergeten bij een dag shoppen in McArthurGlen Designer Outlet Roermond.

Town, Building, Mixed-use, Public space, City, Human settlement, Pedestrian, Street, Architecture, Neighbourhood,
Designer Outlet Roermond

Designerliefhebbers en koopjesjagers kunnen hun hart ophalen in Designer Outlet Roermond. Met ruim tweehonderd winkels, van Armani en Roberto Cavalli tot Maje, valt er voor iedereen wel een afgeprijsde designerparel te scoren. Maar wat mag je nou echt niet missen tijdens zo'n winkeluitje? Vogue tipt de beste highlights.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Diamond on sale
Designer Outlet Roermond

Juwelenfanaten kunnen zich tegoed doen in Roermond. Tijdens het jaarlijkse VIP-event op 13 september werd een diamant met een waarde van maar liefst 1.250.000 euro onthuld. Het juweel van 1.3 centimeter doorsnee en 10.3 karaat gaat van de hand voor 995.000 euro. Door zijn zeldzame grote formaat kan de koper zo zijn creativiteit de loop laten bij het bepalen van het gebruik. Totdat de edelsteen verkocht is, wordt deze tentoongesteld tijdens het VIP event in de VIP lounge van Designer Outlet Roermond.

2 Pak je privileges
Designer Outlet Roermond

Het is een kleine moeite je aan te melden voor de gratis Privilege Club. Eenmaal lid word je regelmatig uitgenodigd voor VIP-events, en heb je toegang tot speciale aanbiedingen. Ben je nou jarig, dan feliciteert Designer Outlet Roermond je zelfs met een 10%-kortingskaart die geldig is in alle winkels. Een happy birthday indeed!

3 Burgers & Kreeft
Designer Outlet Roermond

Bezoekers kunnen tijdens of na hun shopping spree uitrusten bij een van de vele cafés en restaurants. Je vindt er bekenden zoals Starbucks en Wagamama, maar voor wie uitgebreid wil tafelen, zijn er meerdere hotspots waar je kunt aanschuiven. Echte carnivoren kunnen aanschuiven bij The Burger Federation. Dit high-end burgerrestaurant gebruikt enkel Angus-vlees en heeft zelfs een burger met foie gras op de menukaart staan. Sinds kort is er ook een nieuw culinair concept La Place Cuisine, waar je heerlijk kunt eten met uitzicht over de rivierendelta van Roermond.

4 Citytrip
Designer Outlet Roermond

Boek een hotel en verander je shopping day in een stedentrip. Roermond heeft een charmante, historische binnenstad en vraagt om een wandeling langs de uitmonding van de Roer (ziedaar, Roermond), een zijrivier van de Maas. Fijn is ook dat de outlet zich midden in de stad bevindt. Dus ook dagjesmensen in Roermond kunnen een detour naar de outlet maken.

5 Trek een plan
Designer Outlet Roermond

Je kan overigens het beste je hakken thuislaten en stevige schoenen aantrekken. De outlet heeft zo'n tweehonderd winkels. Het is het beste om voor je bezoek de plattegrond op de website te bekijken. Kies je favorieten en stippel een route uit. Want er valt veel te bekijken. Armani, Roberto Cavalli, Zegna, Ferragamo en vele andere Italiaanse, Engelse en Amerikaanse designermerken hebben er een store. Ook zijn boutiques zoals die van Maje alleen al door het interieur een bezoek waard.


Op de website van Designer Outlet Roermond vind je alle winkels, een plattegrond, informatie over de Privilege Club en meer.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Shopping