11 duurzame cadeautips waarmee je geliefden en de planeet blij maakt

Van natuurlijk en akoestische design tot milieu vriendelijke beauty items.

model in de natuur
Ralph Mecke voor Vogue Nederland

Nu de feestdagen er langzamerhand aankomen is het weer tijd om na te denken over de cadeaus wij onze geliefden willen geven. Wat is er beter dan een cadeau dat met respect voor mens en milieu is gemaakt? Wij hebben de leukste producten bij elkaar verzameld die betaalbaar, duurzaam, praktische en stijlvol zijn. Hiermee zul je ongetwijfeld indruk maken op je vrienden die duurzaamheid hoog in het vaandel dragen.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Slaapmasker
The Gatherhsop

Dit slaapmasker van LaAquarelle is gemaakt van natuurlijk stoffen. Het biologische katoen is handgeverfd met plantaardige stoffen en mineralen. Het hele proces is vrij van chemicaliën en veel kleurstoffen hebben zelfs farmacologische effecten en mogelijke gezondheidsvoordelen die worden gebruikt in de traditionele geneeskunde.

The Gathershop

SHOP

2 Zonnebril
Kamo International

KAMO is een duurzaam brillenmerk uit Kopenhagen. Ze produceren hun producten tussen Japan en Italië en gebruiken gerecycled en bio-acetaat voor hun monturen. Dit Tess-model is een mooie aanvulling in je accessoirekast.

KAMO

SHOP

3 Jaderoller
Rosental Organics

Vrij van dierlijke stoffen. De hype van nu: de jaderoller. Helpt bij het afvoeren van schadelijke stoffen en rimpels te voorkomen.

Rosental Organics

SHOP

4 Mascara
Dr. Hauschka

Bevat volledig natuurlijke producten en geen schadelijke stoffen. Hallo volumineuze wimpers.

Dr. Hauschka

SHOP

5 Bamboo Charcoal Soap Bar
Gathershop

Bamboe-houtskool wordt al eeuwen in het Oosten gebruikt en doet wonderen om de huid diep te reinigen en ontgiften. De Bamboo Charcoal Soap Bar geeft een diepe reiniging terwijl het ook op een natuurlijke en zachte manier exfolieërt.

The Gathershop

SHOP

6 Finishing poeder
Hourglass

Dit product is op geen enkele manier op dieren getest.

Hourglass

SHOP

7 Sneaker
Veja

Deze sneakers zijn deel biologisch en bevatten natuurlijke materialen. Een witte sneaker is altijd een mooie toevoeging aan je garderobe.

Veja

SHOP

8 Speaker
Trobla Speaker

De Trobla versterkt het geluid van je smartphone op een natuurlijke manier zonder batterijen of elektronica. Handgemaakt in een atelier in Slovenië van gecertificeerd hout is dit cadeau niet alleen duurzaam maar ook zeer stijlvol.

Trobla

SHOP

9 Pocket Flower Press
Carmelabogman

Voor iemand met kinderen is dit een origineel cadeau. De Pocket Flower Press is een mobiele bloemenpers die je makkelijk mee kunt nemen om ter plekke de mooiste bloemen te plukken en voor eeuwig te bewaren. Nadat je de bloem hebt geperst kun je de Pocket Flower Press gebruiken als lijstje om je bloemen op te hangen.

Carmela Bogman

SHOP

10 Schoenen
The Sabbah dealer

De Sabah-schoen is een originele Arabische schoen gebaseerd op een traditionele schoenmaakmethode. Ieder schoen is volledig handgemaakt door een familie in Turkije.

Sabah Dealer

SHOP

11 Panty
oroblu

Deze panty is gemaakt van gerecycled polyester. Minder schadelijk voor het milieu dus.

Oroblu

SHOP

12 String
Thinx

Thinx is het eerste ondergoedmerk dat denkt aan de menstruatie van een vrouw. Zo is hun ondergoed sustainable en menstruatie-proof.

Thinx

SHOP

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder