Period Panties: 6 merken met lingerie voor je menstruatie

Wij hebben de beste period proof merken verzameld waarbij body positivity en diversiteit centraal staan.

Muscle, Fun, Model, Photography, Flesh, Sitting, Chest,
Instagram

Vandaag de dag hebben we de keuze uit een breed assortiment van producten voor onze menstruatie. Zo kiezen sommige vrouwen voor tampons en maandverband terwijl anderen dan weer gaan voor het meer duurzaam alternatief zoals bijvoorbeeld menstruatiecups. Maar met de opkomst van vrouwelijke millennial die de natuurlijke flow van haar lichaam omarmt en social media die het gesprek over de menstruatiepolitiek aanmoedigt, worden er steeds meer innovatievere producten gecreëerd die de tijd van de maand wat draaglijker maakt. De "period proof panties", lingerie die vocht opvangt en het lekken stopt, is waarschijnlijk het meest bevredigende, leuke en misschien wel de handigste uitvinding voor de vrouw vandaag en bijna onmisbaar in onze garderobe. Niet meer eindeloos paniekeren over de mogelijkheid om door te lekken en vaarwel met het constante geren naar het toilet. Wij hebben de beste period proof merken verzameld waarbij body positivity en diversiteit centraal staan.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Thinx
Thinx

Thinx is een van de bekendste period proof merken. Naast verschillende stijlen zoals strings en boxers biedt het merk ook een groot assortiment aan maten. Ook zijn de wasbare en herbruikbare slipjes ontworpen om verschillende niveaus van menstruatiestromingen te absorberen en is ieder item duurzaam gemaakt.

Prijzen variëren van €20 tot €34 via Shethinx

2 Knix
KNIX

Knix heeft een grote collectie; van sportieve modellen tot kanten setjes. Ook bieden zij atletische badmode aan die de hoeveelheid van twee tampons zou absorberen.

Prijzen variëren van €31 tot €14 via Knix

3 I Am Eva
I am eva

I Am Eva heeft slechts één ontwerp, de Original Brief, deze is verkrijgbaar van 2 XS tot 4 XL. De twee oprichters Kylie en Michelle besteden een groot deel van hun tijd in het ondersteunen van vrouwen in Nieuw-Zeeland die zich geen menstruatieproducten kunnen veroorloven. Hun website geeft dan ook de mogelijkheid om je ondergoed te doneren.

Prijs €24 via I Am Eva

4 Revol Girl
Revol Girl

Revol Girl is waarschijnlijk het meest design gerichte merk in deze lijst. Met meerdere looks is dit merk voor diegene die zo nu en dan toch een stoerdere look wil.

Prijzen variëren van €40 tot €85 via Revol Girl

5 Dear Kate
Dear Kate

Dear Kate gebruikt geen plastic lagen waardoor het ondergoed je lichaam de kans geeft om te ademen, hierdoor wordt de groei van bacteriën tegengehouden. Bij iedere aankoop over de 80 euro doneert het merk een paar Dear Kate's aan een vrouw in nood.

Prijzen variëren van €27 tot €38 via Dear Kate

6 Modi Bodi
Modibodi

Van kindermaten tot 6 XL; Modi Bodi is beschikbaar voor alle lichaamstypes. Behalve de keuze in maten is er ook een grote verscheidenheid aan keuze voor hoe zwaar je menstruatie is. Van een licht absorptievermogen tot zwaar absorptievermogen voor tijdens de nacht.

Prijzen variëren van €20 tot €110 via Modi Bodi

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Shopping