Vogue favoriet: dit Spaanse lingerielabel heeft sexy, ultraluxe lingerie voor elke vorm

Vogue kiest de mooiste stukken uit de najaarscollectie van Andres Sarda

Hair, Beauty, Long hair, Model, Photo shoot, Brown hair, Lingerie, Black hair, Agent provocateur, Lip,
Andres Sarda

Het is vandaag de dag het uitgelezen moment voor body-positive lingerie labels, zoals die van Rihanna's Fenty, om te schitteren. Al is het nergens voor nodig om heel ver te zoeken, want een van de mooiste lingeriehuizen van Europa vind je in Spanje.

Want in on a little secret? Vogue is groot fan van het Spaanse Andres Sarda, zomaar het best bewaarde geheim in lingerieland. Andres Sarda is een familiebedrijf opgericht in Barcelona in 1962. Sindsdien heeft het designteam zich vanuit de in-house ateliers toegelegd op ultraluxe lingerie, vervaardigd van onder meer het mooiste Franse zijde en verfijnd Chantilly-kant. Die rijke historie zie je terug in de collecties, terwijl Andres Sarda tegelijkertijd helemaal van deze tijd is. Zo staat Andres Sarda bekend om spectaculaire modeshows, die in tegenstelling tot Victoria's Secret juist wél inclusief zijn.

Het brein achter Andres Sarda – nu creative director Nuria Sardá, die het stokje heeft overgenomen van haar vader – is altijd voorstander geweest van schoonheid in alle vormen: welke huidskleur, leeftijd en gender (69-jarige Alicia Borrás en transgendervrouw Bibiana Fernandez waren in 2014 en 2016 gastster op hun défilé) dan ook. Zelfs mannen verschijnen op de catwalk, gekleed in zeg een uitbundig discopak. Niks geen marketingtruc, maar iets dat altijd bij de geraffineerde maison heeft gepast. Pioniers in design en innovatief materiaalgebruik, maar ook gedachtegoed.

Voor dit najaar is de collectie sensueel en feestelijk, met lingerie die op subtiele wijze gezien mag worden onder bijvoorbeeld je favoriete LBD op kerstavond. Maak in de gallery kennis met Vogue's favoriete stukken uit de Andres Sarda Herfst/Winter 2018-collectie, afgewisseld met beelden uit de wervelende Herfst/Winter 2018-show. Wil je nader kennismaken met Andres Sarda? Begeef je dan zeker tussen 4 en 16 december naar de pop-up in De Bijenkorf Amsterdam en Rotterdam.

Tip voor 2019, wanneer de zon weer gaat schijnen: bij Andres Sarda vind je ook prachtige badkleding. Benieuwd hoe die eruitziet? Zet de volgende Andres Sarda fashion show op 26 januari 2019 dan alvast in je agenda.

1 Andres Sarda – Aspen beha
Andres Sarda
2 Andres Sarda Herfst/Winter 2018-show
Andres Sarda123
3 Andres Sarda – Aspen body
Andres Sarda
4 Andres Sarda Herfst/Winter 2018-show
Andres Sarda
5 Andres Sarda – Mégève beha
Andres Sarda
6 Andres Sarda Herfst/Winter 2018-show
Andres Sarda
7 Andres Sarda – Gstaad BH
Andres Sarda – Gstaad beha
8 Andres Sarda Herfst/Winter 2018-show
Andres Sarda
9 Andres Sarda – Gstaad string
Andres Sarda
10 Andres Sarda Herfst/Winter 2018-show
Andres Sarda
11 Andres Sarda – beha Megève met pailletten
Andres Sarda
12 Andres Sarda Herfst/Winter 2018-show
Andres Sarda
13 Andres Sarda – Mègeve string
Andres Sarda
14 Andres Sarda Herfst/Winter 2018-show
Andres Sarda
15 Andres Sarda – top met beha
Andres Sarda
16 Andres Sarda Herfst/Winter 2018-show
Andres Sarda
17 Andres Sarda – beha Aspen
Andres Sarda
18 Andres Sarda Herfst/Winter 2018-show
Andres Sarda
19 Andres Sarda – beha Aspen
Andres Sarda
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Shopping