Valentijnscadeaus voor mannen: 13 x cadeau inspiratie

Voor outdoor types tot muziek liefhebbers; Vogue deed het speurwerk en vond de leukste cadeaus; voor elke Valentijn wat wils.

Voor wie het nog niet in zijn agenda heeft staan; 14 februari is het Valentijnsdag. Dé dag van de romantiek. Of je nu een geheime liefde op het oog hebt, net een relatie bent gestart of in een jarenlange relatie zit, valentijnsdag is de dag waarop je ongegeneerd mag uitpakken. Cadeaus voor het mode-bewuste type of de gadget lover? Van een Eau de Parfum van Dior, een bucket hat van Prada, een Tudor-horloge tot Nike-sneakers en een JBL-koptelefoon.

Bekende boeken

Ook zijn er een aantal nieuwe boeken die als warme broodjes over de toonbank gaan. Zoals Een Beloofd Land van Barack Obama of het boek van Domien Verschuuren met de titel Man Man Man. Eva jinek noemde het boek 'een fenomeen'. Benieuwd of jouw lief dat ook vindt? Zie dan snel de onderstaande cadeaulijst. Vogue deed het speurwerk en vond de leukste cadeaus; voor elke Valentijn wat wils.

Shop de leukste Valentijnscadeaus voor mannen

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Horloge
Breguet

Breguet

SHOP

2 Wifi speakers
Sonos

Sonos

SHOP

3 Monogram sjaal
Daily Paper

Daily Paper

SHOP

4 Blazer Mid '77 sneaker
Nike

Nike

SHOP

5 Man Man Man, het boek
Domien Verschuuren

Domien Verschuuren

SHOP

6 Sauvage Eau de Parfum
Dior

Dior

SHOP

7 Bucket hat
Prada

Prada

SHOP

8 Smartwatch
Garmin

Garmin

SHOP

9 Draadloze koptelefoon
JBL

JBL

SHOP

10 Een Beloofd Land
Barack Obama

Barack Obama

SHOP

11 Scheercrème
Aqua di Parma

Aqua di Parma

SHOP

12 Horloge
Tudor

Tudor

SHOP

13 Wachterdichte rugzak
Rains

Rains

SHOP

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Shopping