Shop de mooiste basic blazers voor een stijlvolle Zoom-look

Een goede basic blazer heeft de potentie een outfit in een oogopslag professioneel te maken, ook achter de webcam.

basic-blazers
SØREN JEPSEN

Een goede basic blazer laat je er net zo sophisticated uitzien, zelfs als je hem draagt met je favoriete joggingbroek tijdens een verplichte Zoom-meeting. Als je werkplek kleding vereist die redelijk dichtgeknoopt is, draag je waarschijnlijk minstens een paar keer per week een blazer. Het jasje is wellicht het meest veelzijdige item in elke garderobe en kan daardoor gemakkelijk gedragen worden bij zowat elke look. Daarbij heeft het item de potentie om een normale outfit om te toveren tot een professioneel geheel en geeft het je een instant zelfverzekerde houding. Score!

Big blazers

Het kledingstuk is zowel bij warme temperaturen gecombineerd met een jurk of rok met opgerolde mouw te dragen als tijdens koudere dagen met een coltrui eronder. Natuurlijk is het belangrijk om de perfecte zwarte blazer in je collectie te hebben. Dit staple piece past immers overal bij en is zowel te up als down dressen. Maar wissel ook eens af met een fellere kleur of verrassende details zoals een ribbeltje of een siernaad. Immuun voor vluchtige trends is de blazer een van de weinige items die nooit faalt bij een outfit. Shop hier de meest coole blazers om te dragen tijdens jouw volgende Zoom-call.

Shop de leukste blazers hier

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Aveau
Aveau
2 Mos Mosh
MOS MOSH
3 Another Label
Another label
4 Chloé
Chloé
5 Blanca Vita
Blanca Vita
6 Hobbs
Hobbs
7 Scotch & Soda
Scotch & Soda
8 American Vintage
American Vintage
9 Victoria Beckham
Victoria Beckham
10 Golden Goose
Golden Goose
11 Joseph
Joseph
12 Acne Studios
Acne Studios
13 Sandro
Sandro
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Shopping