De leukste vintage mode pop-ups in Amsterdam dit najaar

Opzoek naar de mooiste vintage pareltjes? Zoek niet langer!

Clothing, Swimsuit top, Undergarment, Lingerie top, Lingerie, Bikini, Bag, Hobo bag, Handbag, Fashion accessory,
SØREN JEPSEN

Altijd al opzoek naar dat ene perfecte, unieke vintage item, maar kun je door het immense vintage aanbod soms door de bomen het bos niet meer zien? Dit najaar vinden er verschillende pop-up events plaats van de meest strikt gecureerde vintage platformen, bestaande uit enkele van de mooiste vintage pareltjes en collector's items op het gebied van mode. Denk aan Old Céline blousjes, originele Yves Saint Laurent stukken, Chanel tassen en vintage ontwerpen die in een nieuw jasje worden gestoken. Op deze plekken moet je dit najaar zijn in onze hoofdstad voor het vinden van jouw unieke vintage item.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 The Ceiling x Les Mères
Clothing, Leather, Outerwear, Jacket, Leather jacket, Collar, Sleeve, Shoulder, Textile, Coat,
The Celing

Dit is de allereerste pop-up shop van online vintage walhalla The Ceiling. In samenwerking met Amsterdams sieradenmerk Les Mères worden de vintage items en sieraden getoond in Casa Gitane op zaterdag 7 december. The Ceiling staat bekend om haar strikt gecureerde vintage collectie die ze via hun Instagram-account aanbieden, waar de mooiste items van modehuizen als Céline, Yves Saint Laurent, Gucci en Dior de revue passeren. Verwacht tijdens deze pop-up veel vintage leer, de mooiste zijde items, en warme breisels perfect voor de wintermaanden.

The Ceiling x Les Mères
7 december, Casa Gitane, Gerard Doustraat 128-A Amsterdam
Geopend van 11.00 tot 17.00 uur

2 Designer-Vintage Sale
Handbag, Bag, Fashion accessory, Leather, Material property,
Designer Vintage

Het Nederlandse online platform Designer-Vintage organiseert ook dit najaar weer een nieuwe editie van de grote Designer-Vintage Sale in het iconische Amstel Hotel. Op zaterdag 30 november shop je de mooiste vintage pareltjes zoals een Chanel 2.55 bag of een Louis Vuitton-tas of dat ene paar Louboutins of Dior-jurkje. Ook vind je tijdens deze dag nog veel meer stands zoals ByDanie, Unique Designerbags, 035-vintage en Chanelvintage. Je kunt tijdens het event ook nog je nagels laten lakken door de dames van Lakwerk. Een kaartje bestel je hier en kost € 12,50. Als je met een groep vriendinnen komt betaal je in totaal slechts € 42,50.

Designer-Vintage Sale
30 november, Amstel Hotel, Professor Tulpplein 1 Amsterdam
Geopend van 11.00 tot 18.00 uur

3 Akómi x this is CURRATED.
Clothing, White, Outerwear, Blazer, Fashion, Formal wear, Beige, Suit, Jacket, Peach,
Akómi x this is CURRATED.

Amsterdams vintage label Akómi slaat de handen ineen met Nederlands label this is CURRATED. voor het organiseren van een exclusieve pop-up winkel in Amsterdam. Akómi staat bekend om haar gecureerde vintage collectie die ze handmatig aanpassen en omtoveren tot nieuwe, unieke ontwerpen. this is CURRATED. biedt een kleine collectie die vol nauwkeurigheid is samengesteld, bestaande uit kwalitatieve items. Dit is je kans om de mooiste items van beide merken in real life te shoppen.

Akómi x this is CURRATED.
Van 4 t/m 7 december, Elandsgracht 55 Amsterdam
Geopend van 10.00 tot 18.00 uur

4 De Kloffie Markt
Snapshot, Fashion, Event, Outerwear, Crowd, Street, Street fashion, Fur, Jacket, Pedestrian,
Chris Dijksterhuis

De Kloffie Markt is een maandelijks mode-event waarbij de mooiste vintage items tijdens een pop-up evenement worden aangeboden. Op zaterdag 7 december wordt een nieuwe editie georganiseerd, waar je de mooiste samengestelde selectie van tweedehands ontwerpen, vintage items en zeldzame collector's items vindt. Het doel van De Kloffie Markt is om een duurzame modecultuur op te zetten, door particuliere verkopers, verzamelaars en stylisten onder één dak te brengen tijdens de markt.

De Kloffie Markt
7 december, De Hallen, Hannie Dankbaarpassage 47 Amsterdam
Van 12.00 tot 17.00 uur

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Shopping