De meest comfortabele en stijlvolle boiler suits van dit seizoen

Het perfecte antwoord op kledingstress: met deze praktische one pieces ben je in één keer klaar om de deur uit te gaan.

Een boiler suit gespot tijdens Paris fashion week.
Jonathan Daniel Pryce

Is er iets vervelender dan (wat voelt als) uren voor de spiegel staan opzoek naar de perfecte top voor op je jeans? Gelukkig is het antwoord op dat dilemma nu helemaal on trend: de boiler suit. Aan dit praktische kledingstuk hoef je enkel een paar schoenen en wat accessoires toe te voegen en je kunt zo de deur uit. Scheelt je weer een hoop tijd 's ochtends voor je naar werk gaat. Het boiler suit komt in allerlei verschillende stijlen: van corduroy of uitgesproken prints tot lichtgewicht katoen of denim. Zo komt modelabel Maggie Marilyn met een pastel paarse denim versie van het boiler suit en heeft Scotch & Soda een crèmekleurige variant van katoen – met een leuke strik ceintuur.

Mocht je nu denken dat een boiler suit hetzelfde is als een jumpsuit, dan heb je het bij het verkeerde eind. Het verschil? Een boiler suit is te herkennen aan het echte workwear gevoel van de one piece. De zwarte denim variant van Carhartt met contrasterende stiksels is bijvoorbeeld een goed voorbeeld van hoe zo'n workgear outfit zich vertaalt naar een modieuze boiler suit. Wil je meer updressed voor de dag komen? Ga dan voor een wit exemplaar met pofmouwen van ASOS – die zou zelfs op een bruiloft niet mistaan. Kortom, meer dan genoeg keuze om je ochtend wat makkelijker te maken.Vogue selecteerde onze favoriete boiler suits om jou eindelijk van je kledingstress te verlossen.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Urban outfitters
Boiler suits
Urban outfitters
2 Ganni
Boiler suits
Ganni
3 Remain Birger Christensen
Boiler suits
Remain Birger Christensen
4 Urban Outfitters
Boiler suits
Urban outfitters
5 Maggie Marilyn
Boiler suits
Maggie Marilyn
6 Tommy Hilfiger
Boiler suits
Tommy Hilfiger
7 Heron Preston
Boiler suits
Heron Preston
8 Carhartt
Boiler suits
Carhartt
9 NK
Boiler suits
NK
10 Boyish denim
Boiler suits
Boyish denim
11 Warehouse
Boiler suits
Warehouse
12 Scotch & Soda
Boiler suits
Scotch & Soda
13 ba&sh
Boiler suits
ba&sh
14 Asos
Boiler suits
Asos
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Shopping