De mooiste homewear pakken om thuiswerken naar een hoger niveau te tillen

Comfort en stijl gingen nog nooit zó goed samen met deze selectie tracksuits.

In deze onzekere tijden wordt iedereen gevraagd zoveel mogelijk thuis te werken om zo de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Hoewel er zeker iets over te zeggen is om je in de ochtend volledig klaar te maken alsof je naar kantoor zou gaan, valt het niet te ontkennen dat iedereen van ons toch liever naar die joggingbroek grijpt dan een strakke jeans. Je kunt je dagen echter ook doorbrengen achter je laptop in een look die zowel stijlvol als comfortabel is.

Comfortabele loungewear

Loungewear wordt je nieuwe beste vriend en ondergaat momenteel een luxe upgrade. Daarbij kunnen comfortabele items gedragen worden als stijlvolle homewear én daywear looks. Modellen als Emily Ratajkowski en Gigi Hadid toonden in menig outfit hoe de monochrome tracksuit-look het perfecte comfortabele alternatief is. Van zachte, aansluitende pakken tot oversized varianten; de luxe huispakken hebben gemeen dat ze vervaardigd zijn van materialen van de hoogste kwaliteit. Zo maakt LNDR pakken van hoogstaand Merino wol, komt favoriet Adam Selman met een moderne look met luipaardprint en creëert Ralph Lauren een stoerdere look met hun '90 streetwear loungepak . Shop hieronder de mooiste en comfortabele homewear pakken, om zo in stijl bij te dragen aan #FlattenTheCurve.

Shop de coolste homewear en tracksuits

Advertentie - Lees hieronder verder
1 CK Ribbed
Calvin Klein

Cropped top

SHOP

Fietsbroek

SHOP

2 ALAÏA
ALAÏA

Cropped top

SHOP

Legging

SHOP

3 Decathlon Kimjaly
decathlon set
Decathlon

Broek

SHOP


Shirt

SHOP

4 Eres
Eres

Wijde broek

SHOP

5 DKNY
DKNY

Stretch-jersey hoodie

Shop

Stretch-jersey track pants

Shop

6 Palm Angels
Palm Angels

Vest

SHOP

Broek

SHOP

7 Fendi
Fendi
8 Loveshackfancy
LOVESHACKFANCY

Trui

SHOP

Broek

SHOP

9 Danielle Guzio
Danielle Guizio

Cropped Hoodie

SHOP

Broek

SHOP

10 Ernest Leoty
Ernest Leoty
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Coronavirus