Shop de mooiste witte pakken geïnspireerd op koningin Máxima's look

Bekijk hier de meest stijlvolle witte kostuums voor een ultra chique lentelook.

koningin máxima wit pak zomer fotosessie
Patrick van Katwijk

Vogue lanceert een exclusieve Special Edition die in het teken staat van 'onze' Koningin Máxima. ‘Máxima Our Queen is een ode aan de stijlvolle Nederlandse koningin die dit jaar haar vijftigste verjaardag viert. Bestel het luxe issue nu als pre-order en de eerste aanmeldingen ontvangen een exclusieve GASSAN armband gemaakt van edelstaal cadeau. De armband is inmiddels uitverkocht maar de exclusieve Special Edition is nog steeds te bestellen als pre-order.

PRE-ORDER VOGUE'S MÁXIMA SPECIAL EDITION HIER

Het is geen geheim dat koningin Máxima een voorliefde heeft voor pakken. Zo verscheen ze eerder in een roze pak van een van haar favoriete merken Natan, droeg ze een casual chic grijze broekpak naar een werkbezoek en koos ze voor een all beige pak tijdens een afspraak in Tilburg. Maar een van de meest chique pakken-trends die Máxima volledig omarmt is het witte pak. Zo droeg ze een stijlvol wit pak van Massimo Dutti tijdens de afgelopen jaarlijkse zomerfotosessie bij Paleis Huis ten Bosch.

Witte pakken in de stijl van Máxima

Máxima laat met haar keuze voor het stijlvolle witte pak zien dat het een perfecte look is voor de lente; het is casual, comfortabel en toch chic. Kies bijvoorbeeld voor een luchtig linnen pak van Mango, of voor een opvallend wit pak van bijvoorbeeld Dion Lee met bijzondere details. Om Máxima's treffende stijlkeuze te eren, zette Vogue de mooiste witte pakken geïnspireerd op haar look voor je op een rij.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Sandro
sandro pak
Sandro

Witte blazer, € 345

SHOP

Witte pantalon, € 225

SHOP

2 & Other Stories
other stories wit pak
& Other Stories

Blazer, € 99

SHOP

Pantalon, € 99

SHOP

3 St. Agni
st agni pak
St. Agni

Blazer, € 267

SHOP

Pantalon, € 179

SHOP

4 Mango
mango pak
Mango

Blazer, € 49,99

SHOP

Pantalon, € 49,99

SHOP

5 Josh V
josh v pak
Josh V

Blazer, € 169,99

SHOP

Pantalon, € 129,99

SHOP

6 Dion Lee
dion lee pak
Dion Lee

Blazer, € 717

SHOP

Pantalon, € 381

SHOP

7 NA-KD
nakd pak
NA-KD

Blazer, € 77,95

SHOP

Pantalon, € 55,95

SHOP

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima