De sterkste schakel: 8x de mooiste schakelsieraden die je laten schitteren

Ze zijn alles behalve subtiel.

schakelsieraden gedragen door model
Ferry van der Nat, Vogue Nederland, september 2020

Na een lange periode waar het fine jewelry was wat de klok sloeg, zijn de tijden van grove schakels opnieuw aangebroken. Is het een reactie op de periode van thuiszitten, die voor sommigen aanvoelde als vastgeketend zitten aan huis? Wie weet. Feit blijft dat schakelsieraden trendoverstijgend zijn en precies dat beetje drama toevoegen aan de gemiddelde outfit.

Of je nu gaat voor een klassiek horloge van Cartier of een grover model van bijvoorbeeld Rolex, één ding is zeker: het zijn investeringen voor het leven. En niet alleen voor jouw leven, maar ook voor die van volgende generaties. Want hoe bijzonder is het om een horloge, schakelarmband of statement ketting te erven van je moeder of oma? Juist, niets waardevoller dan dat. Ook Michelle Obama erkent de waarde van een goed sieraad. Eerder deze week gooide ze hoge ogen met een gouden statement ketting van black-owned label By Chari.Ook Meghan Markles fijne schakelarmband is een veelbesproken item geweest; soms zegt een sieraad meer dan duizend woorden. En dan kan het maar beter een mooi staaltje werk zijn dat om je hals of pols schittert. Ontdek Vogue's favorieten hieronder.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Met diamanten schakel
Schaap & Citroen

Schaap & Citroen

SHOP

2 Zien: Vogue's Rinke Tjepkema in gesprek met Debora Leeser van Choices by DL
3 Armband met kristal
de Bijenkorf

Swarovski

SHOP

4 Colour blocking schakels
de Bijenkorf

Cartier

SHOP

5 Verguld met grove sluiting
de Bijenkorf

Mimi et Toi

SHOP

6 Klassiek horloge
Gassan

Rolex

SHOP

7 Schakelketting met goud en zilver
de Bijenkorf

Ti Sento Milano

SHOP

8 Fijne schakelarmband
Mostert Juweliers

Mostert Juweliers

SHOP

9 Schakelketting met kristal
de Bijenkorf

Swarovski

SHOP

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Shopping