Shop hier de leukste mondkapjes die perfect bij je #OOTD passen

Better safe than sorry - Vogue zocht de leukste mondkapjes bij elkaar.

Dit artikel volgt de maatregelen vanaf 15 december zoals gepubliceerd door de Rijksoverheid en het RIVM. Bekijk de meest actuele maatregelen op de website van de Rijksoverheid.

Vanaf 1 december kun je een boete krijgen als je geen mondkapje draagt op een plek waar dat moet. Anderhalf meter afstand houden was en blijft belangrijk, maar nu de coronacijfers oplopen moeten we extra stappen nemen om elkaars gezondheid te waarborgen. Mondkapjes zorgen ervoor dat de lucht die jij inademt schoner wordt en daarnaast filteren ze ook nog eens de druppels die ontstaan wanneer jij niest of hoest. Zo vormen anderen een minder groot gevaar voor jou en ben jij een minder groot gevaar voor anderen. Hierbij is het wel belangrijk om te onthouden dat mondkapjes geen wondermiddelen zijn en is het dus nog altijd belangrijk om voldoende afstand te houden en regelmatig je handen te wassen.

Hét it-item van 2020

Mondkapjes worden een belangrijk onderdeel van onze outfits. Gelukkig voelde de mode-industrie al een tijdje terug aan dat mondkapjes het it-item van 2020 gingen worden en zijn er genoeg stijlvolle opties op de markt, van haute couture tot aan prêt-à-porter. Geen reden dus om er niet fantastisch uit te zien wanneer je weer een afspraak hebt. Zoek je nog inspiratie voor een leuk uitje waar je met je nieuwe mondkapje kunt shinen, dan heeft Vogue een aantal coronaproof tips om je dagen en avonden mee vol te plannen. Hieronder hebben we de meest stijlvolle mondkapjes voor je op een rijtje gezet.

Shop 17x de coolste mondmaskers van nu

Advertentie - Lees hieronder verder
1 La Perla
La Perla
2 Marine Serre
Marine Serre
3 Wolford
Wolford
4 Scotch & Soda
scotch  soda
Scotch & Soda
5 Hema
Hema
6 Pinko
Pinko
7 Sorbet Island
Sorbet Island
8
9 Hugo Boss
Hugo Boss
10 Scotch & Soda
scotch  soda
Scotch & Soda
11 BACKTOBACK
Paro Store
12 Slip
Slip
13 Marni
Marni
14 Christy Dawn
Christy Dawn
15 Tilley
Tilley
16 Lanvin
Lanvin
17 Erdem
Erdem
18 Strellson
Strellson
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Coronavirus