Van top tot teen: de meest gewilde herfstitems van dit najaar

Om het seizoen optimistisch, kleurrijk en speels in te luiden.

streetstyle in tbilisi
Christian Vierig

Als deze tijd íets van ons vraagt, is het wel geduld, aanpassingsvermogen en flexibiliteit. We moeten in 2020 namelijk een hoop ballen hoog houden: enerzijds probeer je een steun te zijn voor de mensen om je heen, en tegelijkertijd wil je het ook een beetje gezellig voor jezelf houden. Een dagelijks ritme en fijne outfit kan wat dat betreft wonderen doen, weet Vogue. Wie nog twijfelt aan die opvatting, kan dit najaar gebruiken als de ultieme proefperiode.

Bekende modehuizen zoals Gucci, Marine Serre en Jacquemus hebben dit jaar hun herfstcollectie wat (mogen we zeggen, broodnodig) nieuw leven ingeblazen. De herfsttrends – die uit talloze kleuren, materialen en vormen op de catwalk te zien waren – wakkeren bijna een nostalgisch gevoel van optimisme aan. Met dank aan talloze leuke details (zoals een jurkje met pofmouwen van Ganni, of díe doorzichtige zolen van Bottega Veneta) voelt de mode van dit seizoen luchtiger dan verwacht. Nieuwe collecties mogen de pandemie dan niet oplossen, ze kunnen wél bijdragen aan een harmonieuzer gevoel in deze lastige periode. Daarom selecteert Vogue de meest gewilde kleurrijke herfstitems van het moment, opdat het optimisme ook in je garderobe mag doorsijpelen.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Marine Serre
Marine Serre
2 Telfar Shopper
Telfar
3 Ganni jurk met pofmouwen
Ganni
4 Bottega Veneta
Bottega Veneta
5 Fendi Oorbellen
Fendi
6 Gucci Leren midi-rok
Gucci
7 Prada leren over-the-knee laarzen
Prada
8 Balmain Jurk
Balmain
9 Off-White blend sweater
Off-white
10 Moncler Bucket Head
Moncler
11 Burberry Jas
Burberry
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Shopping