Waarom de wijde broek zo'n waardevolle toevoeging aan je garderobe is

Over de broek waarbij het allemaal wat losser mag.

paris, france   january 20 leonie hanne wearing a complete dior look on january 20, 2020 in paris, france photo by jeremy moellergetty images
Jeremy MoellerGetty Images

Je nieuwe beste vriend dit seizoen? Dat moet ongetwijfeld de wijde broek zijn, die niet alleen hartstikke lekker zit, maar ook bijzonder multifunctioneel door het leven gaat. Of je de Palazzo broek nou met een hoge of lage waist draagt: het is allemaal mogelijk. Juist in een periode waarin comfortabele WFH-looks hoogtij vieren, komt dit jeanstype extra goed van pas.

De twee grootste ambassadeurs van de baggy broeken zijn onbetwist Bella Hadid en Hailey Bieber. Er zijn weinig varianten die de modellen níet aan hun heupen hebben gehangen, en hun experimentele periode loopt tot op de dag van vandaag nog steeds door. De twee jonge vrouwen laten zien dat er nog een hele wereld naast strakke skinny jeans en croptops bestaat, en wijdere items net zo'n waardevolle toevoeging aan je garderobe kunnen zijn. Al weet Billie Eilish dat natuurlijk al járen.

Er zijn dan ook talloze manieren om de broek te dragen. Diner(tje) op de planning? Kies dan voor een mooie zijden blouse en een set statement oorbellen, en je bent good to go. Liever een sportievere look? Ga dan bijvoorbeeld voor de palazzo broek met een grote kabeltrui en een paar sneakers eronder. Vogue verzamelde daarnaast de mooiste wijde broeken van het moment voor je, om je van nog meer inspiratie te voorzien.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Mud Jeans
Mud jeans

€ 119

SHOP

2 Tom Ford
Tom Ford

€ 1.855

SHOP

3 Levi's
Levi's

€ 124,95

SHOP

4 Closed
closed broek
Closed

€ 219

SHOP

5 Agolde
Agolde

€ 289,24

SHOP

6 Rosie Assoulin
Rosie Assoulin

€ 649

SHOP

7 Gucci
Gucci

€ 690

SHOP

8 Richard Malone
Richard Malone

€ 557

SHOP

9 Levi's
Levi's

€ 119,95

SHOP

10 Scotch & Soda
Scotch & Soda

€ 59,97

SHOP

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Shopping