8 x cadeaus voor de feestdagen voor die vriendin die alles al heeft

Met een beetje creativiteit kun je zelfs haar dit jaar gelukkig maken met een verrassend kerstcadeau.

naomi campbell en kate moss in 1999
Dave BenettGetty Images

We hebben er allemaal wel eentje: zo'n vriendin die eigenlijk alles al heeft wat haar hart begeert. Wanneer de feestdagen om de hoek kijken schiet je ieder jaar weer in de stress, want wat geef je iemand die eigenlijk zelf niet meer weet wat op haar verlanglijstje moet staan? Tijd om creatief te worden dus. Wij helpen je daar graag mee een eindje op weg. Vogue zet de meest verleidelijke en verrassende cadeaus voor je op een rij, waar werkelijk íedereen gelukkig van zou worden.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Gimber The Giftbox
gimber drank
Tom Swalens

Het eindejaar met een 'bang' eindigen? Dit niet-alcoholisch natuurlijk gember- en kruidenconcentraat is ideaal voor die healthy friend die wat meer 'umpf' in haar leven kan gebruiken. Met meer dan 38% biologische gember, citroen en kruiden is het ideaal om als cadeau te geven én meteen op te drinken tijdens de kerstborrel. Ontdek alle unieke geschenkideeën op Gimber.com.

GIMBER

SHOP

2 Love Spells cadeauset
Farfetch

Is het enige dat nog mist in het leven van je vriendin die prins op het witte paard? Met dit Love Spells cadeauset verzeker je je vriendin ervan dat ze aankomende feestdagen in ieder geval niet alleen door hoeft te brengen. Love is in the air!

She's Lost Control

SHOP

3 Koffiezetapparaat
De Bijenkorf

Een cadeau waar niet alleen je vriendin maar ook jij plezier van hebt. Met dit koffiezetapparaat weet je zeker dat wanneer je de volgende keer bij haar langs gaat voor een bakkie, die op de meest stijlvolle manier geserveerd wordt. Een win-win dus.

Alessi

SHOP

4
5 Haarspeld met parels
Farfetch

Dit haar accessoire van Spaans modehuis LOEWE is een überschattig geschenk waarmee je vriendin keer op keer haar dag én haar kapsel op kan fleuren. Zeg nou zelf, wie zou van dit juweeltje met parels níet gelukkig worden?

LOEWE

SHOP

6 Timmy plaid
De Bijenkorf

Een kleed van hoogwaardig wol is altijd een leuk cadeau – en deze stijlvolle variant van Missoni al helemaal. En je bezorgt je vriendin hier iedere avond een fijn gevoel mee wanneer ze op de bank neerploft.

Missoni

SHOP

7 Rouge Malachite Eau de Parfum
De Bijenkorf

Dit prachtige parfumflesje fleurt niet alleen je badkamer op, de geur van het parfum neemt je ook nog eens mee op reis. Rouge Malachite, die symbool staat voor de rode Russische steen, transporteert je naar het land van Matroesjka poppen en Siberische winters.

Armani Privé

SHOP

8 Signature braadpan
De Bijenkorf

Heeft je vriendin alles al, behalve de kookkunsten van een echte chef? Met deze klassieker, een braadpan van Le Creuset, wordt iedereen instantly een keukenprinses. En in deze prachtige kleur staat 'ie ook nog eens prachtig in iedere keuken. Aan tafel!

Le Creuset

SHOP

9 Cirrus No.2 kledingstomer
De Bijenkorf

Eindeloos strijken vindt niemand leuk, maar met deze stomer van The Steamery is dat voorgoed voorbij. Het minimalistische design maken 'm ook nog eens een lust voor het oog. Een cadeau dat even praktisch als esthetisch is, daar wordt iedereen blij van.

The Steamery

SHOP

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Shopping