12 x shapewear om met trots te dragen

Het perfecte in het imperfecte en andersom.

arise fashion week shapewear
Bennett RaglinGetty Images

Het beeld dat shapewear in het verleden had, is een wereld van verschil met hoe we er tegenwoordig naar kijken. Tot voor kort werd shapewear met name gezien als corrigerend ondergoed. De lading die het woord ‘corrigerend’ met zich mee draagt kunnen we anno 2020 alleen nog maar afkeuren. Er valt namelijk niks te verbergen. Spellingsfouten corrigeer je en je lichaam draag je met trots. Neem een voorbeeld aan vogues muze Jill Kortleve. Zij laat zich niet in een mal gieten, maar vormt de mal zelf. Afgelopen jaren hebben meer grote namen van zich laten horen op het gebied van body positivity. De aandacht van het perfecte plaatje is verschoven naar de vraag wat perfectie eigenlijk is.

Daarnaast geven vele grootheden het goede voorbeeld. Zij laten zien dat shapewear niet alleen op de rode loper onder de kleding gedragen wordt, maar dat het ook prima draagbaar is zonder iets eroverheen. Op deze manier stralen zij zelfverzekerdheid en comfort uit. Deze trend is ontstaan mede dankzij street style icoon Kim Kardashian West. Iets meer dan een jaar geleden lanceerde ze deze shapewear lijn, met inclusiviteit en diversiteit als uitgangspunt. Haar ontwerpen zijn duidelijk gemaakt om gezien te worden, passend bij elk figuur. Vogue maakte een selectie van de fijnste shapewear voor dit moment, waarin je je helemaal comfortabel kan voelen - wat je doel ook is.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Beige body
Wolford

Wolford

SHOP

2 Zwarte 'fietsbroek'
Spanx

Spanx

SHOP

3 Slip dress
Skims

Skims

SHOP

4 Lace bodysuit
Spanx

Spanx

SHOP

5 Bodysuit
Commando

Commando

SHOP

6 Solution short
Skims

Skims

SHOP

7 Body met open kruis
Hunkemöller

Hunkemöller

SHOP

8 Zwarte body met pijpen
Spanx

Spanx

SHOP

9 Neutral shorts
Skims

Skims

SHOP

10 Zwarte body met bh
Maidenform

Maidenform

SHOP

11 Bodysuit
Skims

Skims

SHOP

12 Zwarte body met afneembare bandjes
Wolford

Wolford

SHOP

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Shopping