Vogue verzamelt de meest stijlvolle items in 'Illuminating Yellow', dé trendkleur van dit jaar

Daar word je instant vrolijk van.

2020 was een vreemd jaar, maar ook 2021 is nu al bijzonder: voor het eerst onthulde Pantone niet één, maar twee Pantone Colours of the Year. Ultimate Gray hebben we waarschijnlijk allemaal wel in de kast hangen, Illuminating Yellow is daarentegen een ander verhaal. Na een jaar waarin Classic Blue de boventoon voerde, was het blijkbaar tijd voor wat meer contrast. Een aantal vooraanstaande designers zagen dit overigens al aankomen. Zo waren beide kleuren veelvuldig terug te vinden in collecties van onder meer Prada, Jacquemus, Givenchy en Emilio Pucci.

Illuminating Yellow

Maar wat is Illuminating Yellow precies? Het is een makkelijke kleur; hij is niet te fel, niet te licht - en gaat bovendien met veel andere kleuren goed samen. Ben je bang dat het je niet staat of flets maakt? Geen zorgen. Voor het fellere of mosterdkleurige broertje van deze kleur gaat dat op, maar niet voor de illuminating variant. Het geel varieert van een zeer lichte variant tot een eierdooier-tint. Bovendien gaat het meer dan goed samen met andere frisse kleuren die we veelvuldig de catwalk zagen passeren tijdens fashion week. Denk aan roestbruin, gebroken wit en - daar heb je 'm weer - Classic Blue. Als zelfs Koningin Máxima fan is, dan weet je dat het een hit wordt. Je vindt onze favoriete gele items van dit moment hieronder.

Shop de mooiste Illuminating Yellow items hier

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Klassieke baret
& Other Stories

& Other Stories

SHOP

2 Gevlochten sandaal
Bottega Veneta

Bottega Veneta

SHOP

3 Quilted minirok
Plan C

Plan C

SHOP

4 Cardigan met gouden knopen
& Other Stories

& Other Stories

SHOP

5 Pasjeshouder met key chain
Acne Studios

Acne Studios

SHOP

6 Blouse met slangenprint
Common Leisure

Common Leisure

SHOP

7 Gele crossbody tas
Gucci

Gucci

SHOP

8 Haarspeld met kralen
Stine Goya

Stine Goya

SHOP

9 Top met textuur
Arket

Arket

SHOP

10 Gebreide spencer
& Other Stories

& Other Stories

SHOP

11 Soepelvallende pantalon
LeGer

LeGer

SHOP

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Shopping