Moschino's creatief directeur Jeremy Scott ontwerpt collectie met kinderwagens en reiswiegjes

Jeremy Scott van modehuis Moschino, verrast met deze exclusieve Petticoat-collectie in samenwerking met lifestyle merk Cybex.

Het innovatieve design- en lifestylemerk Cybex slaat voor hun nieuwe collectie voor de vierde keer de handen ineen met Moschino topontwerper Jeremy Scott. Waar je normaal een uitgesproken modecollectie van Jeremy Scott verwacht, komt hij nu met een collectie vol kinderwagen, autostoel en babydraagzakken. Petticoat staat in het teken van geluk en vreugde: dieprood wordt gecombineerd met polkadots en een grote strik. Want ‘everything is better with a bow on it,’ aldus Jeremy Scott.

Als je strik maar goed zit

‘Ik hou van creativiteit en diversiteit in alles wat ik ontwerp – kleding, auto's, outfits voor popsterren of kinderwagens. Ik houd van het idee dat mijn ontwerp een deel van iemands leven wordt,' vertelt Scott die zijn inspiratie haalt uit alle moderne ouders die actieve en vreugdevolle levens leiden. ‘Zij verdienen allemaal een ontwerp dat hun persoonlijkheid, stijl en coolness weerspiegelt.’ En dat blijkt; om deze uitgesproken babycollectie kun je niet heen.

Shop de items

De uiteenlopende Petticoat-collectie bestaat uit kinderzitjes, reiswiegjes en meerdere baby-autostoeltjes allemaal in hetzelfde vrolijke rode polkadot design. De collectie bevat twee grote lijnen: de Mios-lijn en de Priam-lijn. Voor elk item is het Priam-ontwerp een net uitgebreidere versie van de Mios. De gehele collectie is voorzien van bijpassende accessoires zoals een luiertas en voetenzak. Je kunt de collectie bemachtigen via de cybex website. Now let's take a look.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Autozitje
petticoat cloud z i size car seat
Cybex

De Petticoat Cloud Z i-Size car seat bevat een ergonomische zitting. Het autozitje heeft inmiddels zes prijzen gewonnen voor veiligheid en design. Ook kan het zitje worden gedraaid zodat je makkelijk bij de baby kan vanuit de autodeur.

SHOP

2 Reiswieg
cybex mios lux carry cot
Cybex

Met deze Mios Lux Carry Cot vervoer je je baby terwijl deze lekker en comfortabel ligt te slapen. De wieg is gemakkelijk op de wagen te monteren.

SHOP

3 Reiswieg met afdakje
petticoat priam lux carry cot
Cybex

De Priam Lux Carry Cot is net iets ruimer dan de Mios. Het bedje is ademend en de kap heeft een afdak tegen de zon.

SHOP

4 Zitje
petticoat mios seat
Cybex

Dit is de Mios seat voor op de kinderwagen. Het ergonomische zitje heeft een hoofdkussentje en een extra grote zonnekap. Bovendien is het zitje deels gemaakt van mesh waardoor deze extra ademend is en de baby koel houdt op warme dagen.

SHOP

5 Zitje met beensteun
petticoat priam seat
Cybex

Dit is de Priam seat voor op de kinderwagen. De Priam seat is hetzelfde als de Mios seat behalve dat de Priam ook een verstelbare beensteun heeft. Ook heeft de Priam een handige opbergzak aan de achterkant van het zitje.

SHOP

6 Luiertas
cybex petticoat luiertas
Cybex

De Essential Bag uit de Petticoat-collectie is een bijpassende luiertas. De tas bevat een handige vakindeling en een zeil waar je de baby op kunt verschonen.

SHOP

7 Voetenzak
petticoat footmuff
Cybex

De Petticoat Platinum Footmuff is een voetenzak voor de koude dagen. Je kunt de met fleece gevoerde zak gemakkelijk vastmaken aan de wagen waarmee je je baby beschermt tegen kou en wind.

SHOP

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Shopping