Als je van top tot teen dezelfde kleur wil dragen, doe het dan als Kate Middleton

Een gratis les in tonal dressing.

Van top tot teen in dezelfde kleur verschijnen kan op héél veel manieren verkeerd uitpakken, maar juist ook een verdraaid chique, monochrome look opleveren. Vogue kijkt daarvoor graag naar Kate Middleton, die de kunst der tonal dressing als geen ander beheerst.

Kate Middleton in beige

Kate was deze week aanwezig bij een meeting met wat medisch personeel in Oost-Londen, om te horen hoe het hen vergaat tijdens de pandemie. Voor de gelegenheid droeg ze een head-to-toe beige look, waarvoor ze naar een paar van haar favoriete labels greep. Zo droeg ze een double-breasted camel coat van Massimo Dutti die we al vaker voorbij hebben zien komen (inmiddels steevast uitverkocht, natuurlijk) en een tas van Métier London, tevens een van haar lievelingsmerken.

Neutrals

Hoewel de jas het middelpunt van de look vormt, zijn haar bijpassende coltrui en suède hakken ook het inzoomen waard. Het ensemble bewijst dat je zelfs een outfit in neutrals kunt omtoveren in een stijlstatement, zo lang je de boel maar kundig coördineert. Voor Kate is het inmiddels een vertrouwde truc: zo droeg ze eerder een complete look in olijfkleur, en bestond één van haar meest bekeken kerstoutfits uit een rode jas mét bijpassende sjaal in tartan.

Shop de look van Kate Middleton

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Kate Middleton van top tot teen in beige
kate middleton in een beige look in londen
Getty Images
2 Lange camel coat
sandro mantel in wolblend met strikceintuur
Bijenkorf

Sandro

Shop

3 Turtleneck in beige
fijngebreide trui van wol
Bijenkorf

Hobbs

Shop

4 Suède pumps
beige pumps van lk bennett
De Bijenkorf

L.K. Bennett

Shop

5 Crossbodytas met ketting
mango crossbody tas met ketting
Mango

Mango

Shop

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kate Middleton