Emily Ratajkowski laat tijdens eerste uitje als moeder zien hoe je de mom jeans anno 2021 draagt

Tijdens haar wandeling door de New Yorkse straten draagt EmRata haar mom jeans op de meest stijlvolle manier.

emily ratajkowski mom jeans trend
Jacopo RauleGetty Images

De broek met rechte pijpen en een hoge taille, ook wel mom jeans genoemd, maakte de laatste paar jaren een flinke opmars. Waar hij tien jaar gelden nog in de schaduw van de skinny jeans stond, is hij vandaag niet meer weg te denken. Blijkbaar ook in de lente garderobe van Emily Ratajkowski. Want het model liet ons van het weekend nog eens haarfijn zien hoe je zo een mom jeans nou eigenlijk draagt.

Emily Ratajkowski in mom jeans

Tijdens een wandeling met haar pasgeboren baby Sylvester Bear, spotten we Emily Ratajkowski afgelopen weekend in de perfecte mom jeans. En alhoewel de meesten van ons de jeans graag in een verwassen look dragen, liet EmRata juist zien dat een mom jeans met medium of donkere wassing het komende seizoen meer dan welkom is. Verder combineert het model haar soepel vallende jeans met een bruingrijze blazer en een zwart T-shirt. En met een cat eye zonnebril, fel rode sokken en een paar Reebok Club C 85 Vintage-sneakers uit haar befaamde sneakercollectie, is de look helemaal af. Zo te zien heeft de kersverse moeder de comfortabele mom-look al onder de knie.

De stijlvolste mom jeans van het moment

We zien de jeans niet alleen in de garderobe van EmRata terug, maar ook in de collecties van Reformation, Algolde en Levi's. Waar het ene modehuis het op veilig speelt en de mom jeans in de bekende verwassen look presenteert, kiezen andere merken voor een versie met motieven en leuke prints. Welke uitvoering je ook kiest, de jeans blijft makkelijk te combineren met een blazer of coltrui. En aangezien de zon steeds meer van zich laat zien, combineer je hem het komend seizoen ook met een blouse of T-shirt. Vogue zet hieronder de mooiste mom jeans van dit moment voor je op een rij.

Shop de mom jeans

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Emily Ratajkowski in mom jeans
emily ratajkowski mom jeans trend
GothamGetty Images
2 Mom jeans met medium wassing
Bijenkorf

Levi's

€ 124,95

SHOP

3 Mom jeans met gerafelde zoom
Bijenkorf

Mango

€ 39,99

SHOP

4 Mom jeans met zichtbare stiksels
Farfetch

Reformation

€ 185

SHOP

5 Bekijk Emily's skincareroutine
6 Zwarte mom jeans
Net-A-Porter

Algolde

€ 294,10

SHOP

7 Mom jeans met patchwork
Net-A-Porter

Stella McCartney

€ 1250

SHOP

8 Mom jeans met donkere wassing
Farfetch

Mother

€ 497

SHOP

9 Zwarte cut out mom jeans
Net-A-Porter

Still Here

€ 258,99

SHOP

10 Mom jeans met lichte wassing
Bijenkorf

Levi's

€119,95

SHOP

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Shopping