Dankzij deze items 'own' je de Zoom-chic-stijl tijdens je volgende meeting

Zo zit je voortaan comfy én chic achter je laptop.

boss x russell athletic collectie
Courtesy of Boss X Russell Athletic

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met BOSS x Russell Athletic.

Het ziet ernaar uit dat we voorlopig nog vanuit huis zullen werken. De hoge hakken en strakke broeken blijven dan ook iets langer in de garderobe. Maar, dat betekent niet dat we de komende tijd in ons kloffie blijven rondlopen. Voor degenen die er tijdens het thuiswerken comfortabel én chic bij willen zitten, hebben BOSS X Russell Athletic gelukkig de oplossing. Want met hun nieuwe capsule-collectie heb je de Zoom-chic-stijl zo onder de knie.

Zoom-chic

Waar we ons tijdens de eerste lockdown alleen from the waist up kleedden, gooien we het dankzij BOSS X Russell Athletic tijdens lockdown nummer drie over een andere boeg. Dankzij hun capsule-collectie mogen we nu genieten van de meest comfortabele pantalons en joggingbroeken die ook nog eens makkelijk met blazers en blousen zijn te combineren. Zo doe je jouw zegje tijdens de Zoom-meeting in een comfortabele en stijlvolle look. En als dat niet dé definitie van Zoom-chic is, dan weten wij het ook niet meer. Nog niet helemaal zeker over hoe je zo een Zoom-chic-ensemble rockt? Doe hieronder dan je inspiratie op met deze looks van Vogue.

1 Sofie, fashion editor
boss x russell athletic
Rachelle Zoutendijk

Voor een leuke gelaagde outfit combineer je het relaxed-fit T-shirt uit de BOSS X Russell Athletic-collectie op dezelfde manier als onze fashion editor Sofie. Zij maakt haar outfit af met een lekker zittende jeans en een overhemd. Voor een korte pauze in de buitenlucht heeft ze haar warme sokken en pet uit de collectie al klaarliggen.

SHOP

2 Ogènda, editor at large
boss x russell athletic
Rachelle Zoutendijk

De capsule-collectie heeft ook zeker kleur te bieden. En als het aan Ogènda ligt, dan kiest zij voor de Zoom-meeting voor een opvallende roze ensemble. Dé eye catcher van haar look is haar warme katoenen vest met een exclusief logopatch, makkelijk te combineren met een pantalon een paar sneakers en schoudertas.

SHOP

3 Hakan, redactie assistent
boss x russell athletic
Rachelle Zoutendijk

Het afgelopen jaar lijkt het af en toe alsof er geen scheiding tussen vrije tijd en werk is. Vooral omdat we alles binnenshuis doen. Hakan kiest daarom voor een outfit die hij zowel tijdens de Zoom-meeting als tijdens een virtuele workout kan dragen. In zijn trainingsbroek en hoodie van katoen, is hij voor de hele dag gekleed.

SHOP

4 Constant, contributing fashion editor
boss x russell athletic
Rachelle Zoutendijk

Wie toch nog graag in een overhemd achter de laptop gaat zitten, is zeker blij met de overhemden uit de BOSS X Russell Athletic-collectie. Contributing fashion editor Constant draagt die van hem graag met een bijpassende pantalon uit de capsule-collectie. Op dagen dat hij aanwezig is bij shoots, maakt hij de look af met een trenchcoat en sneakers.

SHOP

Shop deze items en meer uit de capsule-collectie van BOSS X Russell Athletic via de website.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Meer van Shopping