Meghan, Duchess of Sussex, draagt Givenchy voor eerste Royal Ascot

Meghan omarmt haar nieuwe rol met gratie en stijl.

Clothing, Fashion, Suit, Hat, Dress, Formal wear, Headgear, Fedora, White-collar worker, Event,
Getty Images

Nu Meghan Markle getrouwd is met Prins Harry omarmt ze haar nieuwe Britse koninklijke leven volledig, waarbij ook traditionele events zoals Royal Ascot horen. Royal Ascot is een Engelse racebaan, gelegen in Berkshire, waar eens per jaar een groot paardenrace-event wordt gehouden. Fashion wise staat Ascot bekend om de vrouwen die met uitbundige hoofddeksels ten tonele verschijnen. Zo ook Markle, Duchess of Sussex, die een Philip Treacy hoed droeg.

Getty Images

Givenchy on repeat

Markle omarmt haar nieuwe rol met gratie en stijl. Afgelopen week ging ze nog met de Koningin mee naar Cheshire, (een speciale trip met de royal train) waarvoor Givenchy uit de kast kwam, waarna ze de trouwerij van Celia McCorquodale (een nichtje van de prins) bijwoonde, gekleed in een bloemenjurk van de hand van Oscar de la Renta. Givenchy's Clare Waight Keller krijgt er geen genoeg van de nieuwe royal te kleden, want ze ontwierp ook de vintage geïnspireerde jurk die de Hertogin vandaag droeg tijdens haar debuut op Royal Ascot. De jurk is voorzien van een delicaat bloemenmotief en ingesnoerd met een smalle riem. Ze droeg er een box clutch en hoge hakken bij. Wat wordt haar volgende look? Wij kijken er halsreikend naar uit.

Getty Images

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle