Meghan Markle in een zwarte custom Dior tijdens jubileum van Britse RAF

Meghan Markle verscheen voor het eerst in een zwarte look tijdens de viering van de Britse RAF in Londen.

Clothing, Street fashion, Fashion, Dress, Uniform, Snapshot, Leg, Little black dress, Footwear, Headgear,
Getty Images

Er lijkt geen dag voorbij te gaan zonder een nieuwe (prachtige) outfit van Meghan Markle. Gisteren zagen we de hertogin van Sussex nog in een olijfgroene jurk van Ralph Lauren tijdens de doop van prins Louis, het derde kind van prins William en Kate Middleton. Vandaag vond in Westminster Abbey in Londen het 100-jarig jubileum van de Britse Royal Air Force (RAF) plaats. Meghan verscheen voor het eerst sinds de royal wedding in het zwart, en was samen met haar man prins Harry. Ook waren William en Kate aanwezig bij de plechtigheid.

Custom Dior

Voor de gelegenheid droeg Meghan een custom made klassieke zwarte jurk van Dior met boothals, een hoed van Stephen Jones en een simpele zwarte clutch en hakken, ook van Dior. Het is Meghans eerste zwarte look sinds ze in het huwelijksbootje stapte met prins Harry. Daarvoor verscheen ze voornamelijk in neutrale kleuren, zoals de poederroze jurk van Prada en de beige jurk van Givenchy, ook al droeg de hertogin vorige week voor het eerst een knalgele jurk van Amerikaanse ontwerper Brandon Maxwell tijdens een ontmoeting met jonge Britse leiders.

Getty Images

RAF bestaat 100 jaar

Tijdens de plechtigheid wordt er stilgestaan bij het honderdjarig jubileum van de Britse RAF, waarbij een groot deel van de Britse koninklijke familie aanwezig is, waaronder William en Kate, koningin Elizabeth, prins Charles en Camilla. Na de dienst in Westminster Abbey volgt een parade en vliegen er wel honderd RAF-vliegtuigen voorbij. Officieel bestond de RAF in april al honderd jaar, maar volgens de website van de RAF is de viering van vandaag weer honderd dagen na die datum.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle