Meghan Markle kiest voor de avond voor een little black dress

Meghan Markle en prins Harry brengen bezoek aan Ierland.

Suit, Clothing, Formal wear, Standing, Dress, Tuxedo, Event, White-collar worker, Gesture, Smile,
Getty Images

Meghan Markle en prins Harry zijn voor het eerste samen op werkbezoek in het buitenland. Voor het bezoek aan Ierland koos Meghan in de avond voor een little black dress van Emilia Wickstead.

Getty Images

Ierland

De hertog en hertogin van Sussex zijn dinsdagavond aangekomen in de Ierse hoofdstad Dublin. Het is het eerste officiële werkbezoek buiten Engeland als getrouwd stel. Voor het tuinfeestje in de avond trok ze een zwarte jurk uit de kast, gecombineerd met zwarte pumps en een zwarte clutch. Eerder deze week droeg Markle ook een all black look, van Dior.

Getty Images

Givenchy

Harry en Meghan werden eerder die dag op Dublin City Airport ontvangen door de Ierse premier Leo Varadkar. Daar droeg Meghan een look van Givenchy, in de kleur groen van Ierland. Clare Waight Keller is ook de ontwerper van haar beeldschone trouwjurk. Het werkbezoek zal twee dagen duren.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle