Meghan Markle verscheen op de bruiloft van Prinses Diana’s nichtje in Oscar de la Renta

Afgelopen weekend stapten prinses Diana’s nichtje, Celia McCorquodale, in het huwelijksbootje en natuurlijk waren Harry en Meghan ook van de partij.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De royal wedding van prins Harry en Meghan Markle is alweer een maand geleden, maar het is niet de enige bruiloft in de Britse koninklijke kringen dit jaar. Afgelopen weekend stapten prinses Diana’s nichtje, Celia McCorquodale, in het huwelijksbootje en natuurlijk waren Harry en Meghan ook van de partij. Meghan verscheen in een zomerse bohemian maxi-jurk van Oscar de la Renta.

Bohemian

Vorige week maakte Meghan al haar eerste solo-optreden tijdens een ritje naar Cheshire met de Royal Train, samen met Queen Elizabeth. Ze verscheen toen in een beige jurk van Givenchy, het modehuis dat ook tekende voor het ontwerp van Meghans trouwjurk. Tijdens de bruiloft van Harry’s nichtje Celia McCorquodale en haar liefde George Woodhouse droeg Meghan een blauw-witte bohemian jurk van Oscar de la Renta. Leuk detail: naar verluidt zou Meghan voor de gelegenheid haar bruidsschoenen weer uit de kast hebben getrokken. De jurk is momenteel (nog) verkrijgbaar, voor slechts 4428 euro (via Moda Operandi). We zijn benieuwd of ook dit exemplaar uit de winkels vliegt, net als alle andere ontwerpen die Meghan tot nu toe heeft gedragen.

Kitty Spencer

Ook Diana's andere nichtje, Lady Kitty Spencer, was aanwezig bij de bruiloft. De socialite en model, die al eerder verscheen in onder meer Dolce & Gabbana's Alta Moda 2019-show, droeg opnieuw een creatie van het Italiaanse modehuis. Ze verscheen in een roze gebloemde jurk, nét iets uitbundiger dan Meghan.

De Vogue Royal Wedding Special ligt nu in de winkels! Met de mooiste verhalen en beelden over de huwelijken van de Britse koninklijke familie, het liefdesverhaal van Harry en Meghan en uiteraard de mooiste beelden van zaterdag 19 mei. Of bestel dit collector's item van Vogue direct online!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle