Koningin Máxima bezoekt Voorburg in ontwerp van Natan

Máxima bracht een bezoek aan Voorburg in een lichtroze look van het Belgische modehuis Natan.

Clothing, White, Photograph, Dress, Green, Beauty, Fashion, Footwear, Street fashion, Shoulder,
Getty Images

De koningin was begin deze week aanwezig bij scoutinggroep Hubertus Brandaan in Voorburg waar ze arriveerde in een look van Edouard Vermeulen, ontwerper van het modehuis Natan. Noem Vermeulen gerust één van Maxima's favoriete ontwerpers. Zo draagt ze wel vaker een look van het Belgische merk.

Avontuurlijke reis

Koningin Máxima werd door meer dan twee handenvol internationale vrijwilligers ontvangen bij een bijenkomst van de organisatie van Roverway 2018. Dat is een internationaal evenement voor scouts tussen de 16 en 22 jaar uit Europa, dat één keer per drie jaar wordt georganiseerd. Na de introductie over het wereldwijd bekende project, vertellen verschillende coaches en scouts uitgebreid over hun plannen. Als afsluiter van haar bezoek aan de scoutinggroep Hubertus Brandaan geeft koningin Máxima het symbolische startsein voor de jongeren die eind juli aan hun avontuurlijke reis beginnen. Aan Roverway 2018 doen ongeveer vierduizend scouts mee uit vijftig verschillende landen. Zes dagen lang zullen de jongeren door Nederland reizen. De bedoeling van deze Path-fase is om zichzelf te ontwikkelen, actief te zijn en plezier te beleven met leeftijdsgenoten.

Getty Images

Lichtroze look

Máxima koos voor de bijeenkomst een blouse van lichtroze zijden crêpe en een geplooide katoenen midi-rok van het modehuis Natan. Lakleren beige pumps, grote druppelvormige oorbellen en een lichtroze Chanel-tas maken haar look compleet.

Getty Images
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima