Meghan Markle maakt eerste publieke verschijning sinds het huwelijk, met huidskleurige panty

Meghan Markle en prins Harry maken eerste publieke verschijning sinds de Royal Wedding.

Hat, Lip, Headpiece, Headgear, Fashion accessory, Ear, Hair accessory, Finger, Neck, Gesture,
Getty Images

Meghan Markle en prins Harry maakten gister hun eerste publieke verschijning sinds hun bruiloft afgelopen zaterdag in Windsor Castle. De kersverse hertog en hertogin van Sussex vierden er de zeventigste verjaardag van vader prins Charles in de tuinen van Buckingham Palace, met maar liefst 6000 vertegenwoordigers van Charles' goede doelen, die genoten van een high-tea. Maar, wat zagen we daar aan Meghans benen?

Meghan en Harry maken hun eerste publieke verschijning als getrouwd stel in de tuinen van Buckingham Palace.
Getty Images

De huidskleurige panty

We hadden het kunnen verwachten op deze grootste gelegenheid voor kroonprins Charles, maar Meghans look voor haar eerste optreden als hertogin is toch conformistischer dan we hadden gehoopt. Alle elementen straalden British Duchess uit, van haar monochrome zachtroze look (monochroom is favoriet bij royals, van Elizabeth tot Camilla), haar box clutch en haar knot waar geen haar verkeerd zat, in tegenstelling tot haar spraakmakende bruidskapsel. De jurk van het Britse Goat is ook een favoriet van schoonzus Kate, die gelet op haar verre toekomst als koningin, vaak wat veiligere modekeuzes maakt. Maar de kers op de taart was toch wel haar huidskleurige panty: tot nu toe wist Meghan de gevreesde panty pre-huwelijk af te houden met uitzondering van één gelegenheid.

Meghan naast stief-schoonmoeder Camilla Parker-Bowles, de hertogin van Cornwall.
Getty Images

Nu ze officieel lid is van de koninklijke familie, zal Meghan zich aan deze etiquette regel voorgeschreven door konining Elizabeth moeten houden: vrouwen van het Britse koninklijk huis mogen zich bij openbare gelegenheden niet vertonen met blote benen. Ook niet met gekleurde nagellak overigens. De huidskleurige panty 'is de enige, harde kleedregel waar koningin Elizabeth aan vasthoudt,' aldus Britse royal expert Victoria Arbiter aan Business Insider. Ook Twitteraars vallen over deze shift van Meghan heen, met name om de tint van de panty:

Het enige spannende element aan Meghans look waren wel haar zachtroze Siren hakken van Tamara Mellon, de mede-oprichter van Jimmy Choo, met dank aan een rand PVC.

Getty Images

Haar nieuwe trouwring, en verlovingsring, combineerde Meghan met een diamanten armband en de roosvormige Idylle oorbellen van het Belgische Vanessa Tugendhaft.

Vogue lanceert op woensdag 23 mei de Vogue Royal Wedding Special, met de mooiste verhalen en beelden over de huwelijken van de Britse koninklijke familie, het liefdesverhaal van Harry en Meghan en uiteraard de mooiste beelden van zaterdag 19 mei!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle