Meghan Markle stapt naar buiten in de perfecte zomerjurk

Meghan Markle's zomerjurk gaat linea recta op je wishlist.

Hair, Beauty, Hairstyle, Long hair, Layered hair, Brown hair, Outerwear, Smile, Black hair, White-collar worker,
Getty Images

Komt dat even goed uit! Net nu je garderobe een zomerinjectie kan gebruiken – morgen wordt het 25 graden mensen, we kunnen het niet vaak genoeg zeggen – spotten we Meghan Markle in de perfecte zomerjurk. De verloofde van prins Harry was samen met haar aanstaande man aanwezig op het Commonwealth Youth Forum in Londen.

Getty Images

Klassiek in Altuzarra

De lente is ook in Londen uitgebroken en Meghan kiest dan ook voor een klassieke zomerjurk van Altuzarra met een streepje en ceintuur. Is het gebroken wit een mooie knipoog naar haar trouwjurk die ze op 21 mei aan de wereld zal laten zien? Om de look af te maken houdt de Canadese actrice het ton-sur-ton met zwarte Jimmy Choo hakken, wit-met-zwarte crossbody bag en een colbert met gouden knopen. Samen met prins Harry bezoekt Markle het jeugdforum, waar de prins ambassadeur van is. Het Commonwealth Youth Forum is een congres dat jonge mensen uit heel Groot-Brittannië de kans biedt om cross-culturele connecties en netwerken op te bouwen, te debatteren over een verscheidenheid aan onderwerpen en het eens te worden over initiatieven die vervolgens aan invloedrijke politici en politieke figuren gepresenteerd worden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle