Maak kans op 1 van de 50 exclusieve Vogue Nederland x Levi's Trucker Jackets met jouw initialen!

Schrijf je in en maak kans op 1 van de 50 unieke Vogue Nederland x Levi's Trucker Jackets.

vogue-levis-trucker-jacket
Marc de Groot, Vogue Nederland, november 2017.

Het is dit jaar precies vijftig jaar geleden dat het Trucker Jacket van Levi’s aka de godfather aller spijkerjacks – het levenslicht zag. Het jasje heeft de afgelopen vijf decennia nogal wat fans vergaard: van Blondie en John Lennon tot een complete generatie punkers in de jaren zeventig en recentelijk modehuizen als Balenciaga, Vetements en Off-white. Ter gelegenheid van de vijftigste verjaardag van de Levi’s Trucker Jacket heeft Vogue Nederland samen met Levi’s een special edition van het iconische spijkerjack ontworpen, dat vanaf 8 november exclusief verkrijgbaar is bij de Bijenkorf vanaf 10 uur.

Marc de Groot, Vogue Nederland, november 2017.

Vogue Nederland x Levi's Trucket Jacket

In totaal zijn er slechts vijftig – genummerde – limited edition mannen- en vrouwenexemplaren gemaakt. Het vrouwenexemplaar met prachtige rozendetails en Levi’s knopen all over, het mannenexemplaar met twee felrode zijden en net zoals het vrouwenjack unieke knopendetails om de maat aan te passen. Een klassiek Levi’s jacket, in een nieuw Vogue-jasje. Voor 199,95 euro is dit exclusieve jack voor jou! Tijdens het Vogue X Levi’s event op 8 november in de Bijenkorf kun je jouw jack compleet laten personaliseren in de Tailorshop met je initialen.

Marc de Groot, Vogue Nederland, november 2017.

Schrijf je nu in!

Wil jij verzekerd zijn van één van deze unieke exemplaren? Schrijf je dan hieronder zo snel mogelijk in voor het Vogue x Levi’s evenement op 8 november in de Bijenkorf in Amsterdam om 10 uur. Van alle inschrijvingen selecteren we vijf mannen en vijf vrouwen die verzekerd zijn van het jasje én een speciale goodie bag van Vogue en Levi’s. Op het evenement zelf maak je uiteraard alsnog kans om het Vogue x Levi’s Jacket in je handen te hebben, mocht je niet bij de eerste inschrijvingen behoren. Schrijf je via het onderstaande inschrijfformulier in voor het Vogue x Levi's event op 8 november in de Bijenkorf in Amsterdam, en wellicht wordt jouw Levi's Trucker Jacket alvast voor je on hold gezet.

Marc de Groot, Vogue Nederland, november 2017.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl