Maximalisme: Gigi Hadid en haar gigantische Chanel-tas

Model Gigi Hadid verschijnt in New York met een maxi Chanel-tas.

gigi-hadid-chanel-tas
Getty Images

Model Gigi Hadid heeft al lang laten zien dat ze on top of alle trends is. Zo verscheen ze laatst al in laatst de nieuwe Buffalo platform sneaker en laat ze precies zien hoe je de jaren '90-trend draagt,vaak samen met zusje Bella. Momenteel heerst de maximalisme trend: tassen mogen weer groot, groter, grootst. En laat Gigi's Chanel-tas nu in die laatste categorie vallen.

Maximaal

Het model verscheen afgelopen dinsdag op de straten van New York met haar blauwe maxi Chanel-tas, die ze combineerde met een blauwe jeans van Sandro, een bodysuit en nude Louboutin-hakken. Ze hield haar outfit zo neutraal mogelijk zodat alle ogen werden gericht op de gigantische tas aan haar arm. De tas is bezaaid met blauwe en witte pailletten.

Chanel

En de prijs? Er staat een kleinere versie van de tas op de website van Chanel van zo'n 3.200 euro, dus we kunnen wel raden wat de maxi-versie dan moet kosten. Hoe dan ook, een eye catcher it is.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Gigi Hadid