Just in time for the holidays: zo strik je een kerstoutfit die je nog tot volgende zomer kunt dragen

Nieuwe online luxeboetiek CarréCouture is nu al het geheim van menig moderedacteur.

kerstoutfit-carrecouture
CarréCouture

In het online spectrum is een overvloed aan online modewinkels te vinden – dat is een understatement. Nog nooit is het zo eenvoudig geweest om een paar schoenen te bestellen dat binnen 24 uur op de mat valt. Wel zo handig, maar waar kan de modeliefhebber terecht die er meer uit wil halen? Met name een bijzondere beleving, die personal touch. CarréCouture is een nieuwe online webshop waar moderedacteuren maar niet over uitgepraat raken.

CarréCouture

Precies op maat

Wat CarréCouture zo bijzonder maakt is de introductie van het ‘stijlprofiel’, dat je invult voor het shoppen. ‘Voor veel vrouwen is het een uitdaging om überhaupt de tijd te vinden om te winkelen,’ zo legt de bevlogen oprichter, Nathalie Pompen, uit. Zij kreeg de ingeving om CarréCouture te starten na haar eigen online ervaringen. De verfijnde personal touch, die je eerder vindt bij een modewinkel die je daadwerkelijk binnenloopt, wenst ze ook online te vinden. Et voilá, CarréCouture zag het levenslicht waarbij de koper als individu centraal staat. Prille fans zijn nu al lyrisch over het persoonlijke stijlprofiel van de webshop. Hiermee kom je erachter wat jouw persoonlijke stijl echt is, welke merken je aanspreken en welke lichaamsdelen je het liefst benadrukt – of juist niet. Dé oplossing voor nooit meer een miskoop? Is dit inderdaad de online luxeboetiek waarbij je nooit meer kleding thuisgestuurd krijgt die je te krap of te ruim is? Wat een verademing zou dat zijn. ‘Het mooie aan CarréCouture.com’, benadrukt Pompen enthousiast: ‘Is dat het een soort personal stylist en modegids in één is. Zo wordt je van top tot teen aangekleed, gebaseerd op jouw stijl, persoonlijkheid en gewenste look.’

CarréCouture

Verhoog je cost per wear

Nog niet helemaal over de streep? Laten we je haarfijn uitleggen hoe dit systeem werkt. Elke keer als je inlogt op de site wordt jouw 'geschiedenis' naar boven getoverd. Op basis van voorgaande aankopen krijg je dan een hele nieuwe reeks stijlcombinaties aangeboden – los van het seizoen waarin je deze aankoop gedaan hebt. Een Herfst/Winter 2017-item zal dus ook tijdens Lente/Zomer 2018 nog mee worden genomen in de suggesties. Ideaal. Stel, je bent verslingerd aan die Saint Laurent blazer uit je kast van een paar seizoenen terug. Het is een prachtstuk én tijdloos, maar hoe nu te combineren anno winter 2017? Daarvoor staat CarréCouture’s team voor je klaar – in-house moderedacteuren, invloedrijke gastredacteuren en de vakmensen achter de diverse boutiques met wie CarréCouture samenwerkt. Via shoots en interviews raak je volop geïnspireerd, via live online chats kun je al je vragen op de kenners afvuren. Met hun jarenlange ervaring in de mode kunnen zij jou pas echt goed advies geven. Eindelijk een unieke en persoonlijke shopbeleving die niet onderdoet voor die in je favoriete designer store. Diepgaande expertise en kersverse inzichten at your fingertips.

CarréCouture

Mix aan stijlen

Het ontstaan van CarréCouture is ook niet over één nacht ijs gegaan. Het team van Nathalie Pompen heeft geïnvesteerd in duurzame relaties met de allerbeste multi-brand luxewinkels wereldwijd; van Amsterdam tot Rio de Janeiro en New York. Vele hooggewaardeerde winkels van over de hele wereld zijn inmiddels aangesloten bij CarréCouture. Zo vind je de persoonlijkheid in de collectie van de inkoper bij, zeg, Ennu in Amsterdam en de elegante smaak van een winkel in Nice allemaal op één platform. Het is een interessante mix van toonaangevende modehuizen – Loewe, Givenchy – met de up-and-comersY/Project, Ulla Johnson – die je als echte stijladept niet wil missen. Het heeft veel tijd en aandacht gekost om CarréCouture zo op de kaart te zetten, en met succes.

CarréCouture

Kerstaankopen die je zelfs nog komende zomer draagt

Nu is bovendien het uitgelezen moment om CarréCouture te ontdekken, zo vlak voor de feestdagen. Selecteer one-of-a-kind kledingstukken, die naadloos aansluiten op jouw stijl DNA, voor een chique kerstbrunch met vrienden of een cocktailfeestje met nieuwjaar. Wie zegt dat je een heel nieuwe garderobe moet aanschaffen? Bij CarréCouture delen ze juist stijladvies op maat. Wie weet heeft die luxe LBD net een paar goede oorbellen nodig, of je favoriete schoenen een kanten jurkje van Alberta Ferretti. De filosofie is vooral niet om een eenmalig item te veroveren, maar kledingstukken waar je verliefd op wordt en nog ver na de Kerst (zelfs tot komende zomers) kunt en wil dragen.

Maak nu een profiel aan op CarréCouture.com en ontvang ook gelijk een gepersonaliseerde nieuwsbrief in je inbox.

CarréCouture
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl