Meghan Markle gaat voor simpel in deze little black dress van €300

Meghan Markle's little black dress heet heel toepasselijk de 'Jackie O'.

meghan-markle-fashion-stijl-little-black-dress
Getty Images

Niet één, maar twee keer verraste Meghan Markle ons in een zomerse look deze week. Zo zagen we haar eerder al in een prachtige Altuzarra zomerjurk die linea recta mee kan naar je vakantie aan de Franse Rivièra. Gisteren ging ze wederom met verloofde prins Harry op pad. Het koppel was samen aanwezig bij een Women’s Empowerment receptie in de Royal Aeronautical Society in Londen. Voor de officiële gelegenheid koos Markle voor een little black dress en een kapsel om haar hoofd koel te houden.

Little Black Dress

Meghan Markle LBD heet heel toepasselijk de Classic Jackie O en is van het Amerikaanse label Black Halo dat zich specialiseerd in op Jacqueline Kennedy Onassis geïnspireerde jurken. Bij een little black dress hoort een little black clutch, deze met hoefijzer is de supermini-Dionysus bag van Gucci. De zwarte killer heels zijn van Aquazurra. En mogen we het nog even over het kapsel hebben? Meghan lijkt de rommelige knot geperfectioneerd te hebben en trotseerde het warme Londense lenteweer met een perfecte, maar niet té perfecte updo – een die ook bij een altaar goed zou staan, om maar wat te noemen.

Meghan Markle rommelige knot was picture perfect.
Getty Images
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle