Meghan Markle viert casual Friday in jeans en een kaki trenchcoat

Vijf weken voor haar bruiloft met prins Harry verschijnt Meghan Markle bij een training voor de Invictus Games.

meghan-markle-casual-friday-look
Getty Images

Nog maar vijf weken te gaan voor hun bruiloft verschenen Meghan Markle en prins Harry vandaag ontspannen in de Britse stad Bath bij een training van het Britse team voor de Invictus Games, de internationale sportwedstrijd voor gewonde veteranen opgezet door Harry. En het was een echte casual Friday voor Meghan, gekleed in jeans en een trenchcoat.

Trenchcoat en polo

Meghan is naar verluidt net terug van een paasweekend in Los Angeles, waar ze haar moeder en vriendinnen bezocht. Vandaag was het back to 'work' in haar nieuwe thuisland Groot-Brittannië, waar prins Harry haar liet kennismaken met een van zijn meest dierbare projecten.

Getty Images

Op een trainingsveld keek Meghan toe hoe Britse atleten aan het trainen waren voor de Invictus Games in oktober, dat dit jaar in Sydney plaatsvindt. Naar alle waarschijnlijkheid zal Meghan met Harry meegaan naar Australië om de atleten aan te moedigen. Voor haar eerste officiële ontmoeting met de sporters koos de voormalige actrice voor een ontspannen look: zwarte bootcut jeans van een van haar favoriete jeansmerken Mother Denim, de kaki 'Lawson' trenchcoat van Babaton en uiteraard een zwarte Invictus Games polo. Dit keer droeg de 36-jarige Meghan haar haar los over haar schouders, als alternatief voor haar knotje, favoriet bij formelere gelegenheden.

Getty Images
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle