Meghan Markle droeg deze fluwelen jurk voor de feestdagen op Kensington Palace

Deze fluwelen jurk van Club Monaco, gedragen tijdens kerst met de Britse royals, past helemaal bij de stijl van Meghan Markle.

meghan-markle-fluwelen-jurk-kerst
Getty Images

Niemand raakte uitgepraat over de kerstlook van Meghan Markle na afloop van de kerkdienst met de Britse koninklijke familie in Sandringham. We waren al onder de indruk van de beige jas van het Canadese merk Sentaler, maar wat Meghan onder de jas droeg bleef onbekend. Tot vandaag: het blijkt een jurk van Club Monaco te zijn.

Betaalbaar

Voor haar eerste kerst met de Britse schoonfamilie droeg Meghan Markle een ruimvallende jas met neutraal gekleurde accessoires zoals een Chloé Pixie-tas, suède laarzen van Stuart Weitzman en een op maat gemaakte hoed van Philip Treacy. Onder de jas schuilde een wijnrode fluwelen Tay jurk van het Canadese Club Monaco. Het merk bevestigde dat in een post op Instagram. De jurk met diepe V-hals en mouwen met ruches kost een bescheiden 251 euro. Dat is nog eens wat anders dan de Ralph & Russo couturejurk ter waarde van ruim 66.000 euro die Markle droeg voor de officiële verlovingsfoto’s.

Club Monaco
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle