Meghan Markle maakt een publieke verschijning in Londen, ditmaal in Britse high street labels

Meghan Markle verscheen in een trui van Marks & Spencer voor haar eerste publieke verschijning van 2018.

meghan-markle-high-street-labels
Getty Images

Meghan Markle heeft haar eerste publieke verschijning gemaakt van 2018 met prins Harry in Londen. Het verloofde koppel bezocht er een radiostation voor jongeren.

Britse highstreet

De prins en zijn verloofde bezochten Reprezent FM, dat mediatrainingen en media-ervaring aanbiedt aan jonge Londenaren. Een menigte stond het stel achter dranghekken op te wachten. Meghan droeg voor de gelegenheid een warme trui van het kledingmerk van Marks & Spencer, M&S, en haar haar opgestoken in een lage knot. Met een prijs van rond de 50 euro een hele stap van haar vrij dure looks tijdens haar eerdere verschijningen met Harry en haar Ralph & Russo couturelook voor de officiële verlovingsfoto's. Meghans beige sjaal is van het highstreet label Jigsaw (waar aanstaande schoonzus Kate ooit stage liep), tevens van Britse makelij. Haar warme jas was dan weer van het duurdere Canadese label Smythe, die je overigens nu online kunt bestellen.

Getty Images

Mysterieuze ringen

Ondertussen gaan media los over de betekenis van de ringen rond de duim, wijsvinger en ringvinger van Meghan: zo zou een website van een handlezer suggereren dat mensen die een ring om de wijsvinger dragen onder meer 'een net verkozen koning, koningin of CEO' betreft of 'een celebrity met miljoenen fans en die ambitieus is', aldus de Daily Mail. Meghan werd eerder voor haar verloving gespot met verschillende ringen om beide handen, onder meer met drie dunne gouden ringen om haar rechter ringvinger, waarna speculaties begonnen dat Harry haar een zogenaamde promise ring had gegeven. Later bleken deze een combinatie van de dubbele pijlring en intersteller ring van het merk Missoma te zijn, waar het merk snel de vruchten van plukte.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle