Meghan Markle verschijnt in een smaragdgroene rok voor haar verrassingsbezoek aan Noord-Ierland

Meghan heeft de kunst van het diplomatieke kleden goed in de vingers met haar rok van Greta Constantine.

meghan-markle-smaragdgroene-rok
Getty Images

Inwoners van Belfast, de hoofdstad van Noord-Ierland, kregen de schok van hun leven toen ze vandaag ineens oog in oog stonden met Meghan Markle en prins Harry, die er een verrassingsbezoek brachten. Meghan en Harry waren vandaag voor het eerst samen in dit deel van Groot-Brittannië, in het kader van Meghans kennismakingstour door het koninkrijk in aanloop naar hun bruiloft op 19 mei.

De diplomatieke rok

Meghan sloeg met haar smaragdgroene rok van de Canadese, in Toronto wonende, Greta Constantine de spijker op z'n kop: de kleur is de nationale kleur van Ierland en Toronto was jarenlang de thuisbasis voor Meghan tijdens het filmen van de serie Suits.

Getty Images

Net zoals haar schoonzus Kate Middleton, maar ook onze Koningin Máxima en vele andere koninklijke vrouwen, heeft Meghan de kunst van het diplomatieke kleden goed in de vingers. Hoewel met de nonchalante knot haar uitstraling dan weer wat minder formeel wordt dan dat van Kate.

Harry en Meghan in het Eikon Exhibition Centre in Lisburn, net buiten Belfast, waar ze een optreden van schoolkinderen bijwoonden.
Getty Images

De crème-kleurige kasjmieren trui van Victoria Beckham hebben we eerder gezien op een van haar officiële verlovingsfoto's met Harry, de jas is van een van Meghans favoriete merken Mackage, de tas is van Charlotte Elizabeth, die je hier kunt pre-orderen en de fluwelen hakken zijn tot slot van Prada.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle