Meghan Markle vierde International Women's Day in Birmingham vandaag

Meghan Markle was in Birmingham in een jas van J. Crew en tas van Altuzarra.

meghan-markle-international-womens-day
Getty Images

Meghan Markle en prins Harry vierden Internationale Vrouwendag vandaag in Birmingham, waar ze een bezoek brachten aan een organisatie die zich inzet om meisjes aan techstudies te binden.

Getty Images

'Droom die uitkomt'

Een van de schoolmeisjes die het koppel aan de kant stond toe te juichen, wist niet wat haar overkwam toen ze de kans kreeg om Meghan te omhelzen en even te spreken. Prins Harry haalde het meisje, Sophia genaamd, uit het publiek, nadat ze hem vertelde dat ze de ambitie had om net als Meghan actrice te worden.

Getty Images

'Je moet zelfverzekerd zijn, en je kunt alles bereiken wat je wil,' vertelde Harry haar aldus de Daily Mail. In overeenstemming met haar verloofde vertelde Meghan het meisje ook 'dat ik alles kan bereiken wat ik wil. En Meghan vertelde me dat ze mij graag op tv zou zien als ik een actrice ben. Het was een droom die uitkwam. Ik zal deze dag nooit vergeten,' aldus Sophia, die ook nog het geluk had een omhelzing van Meghan te krijgen.

Voor het grijze Engelse weer koos Meghan dit keer voor een wollen jas van het Amerikaanse label J.Crew en een fijne coltrui, met een tas van Altuzarra.

Getty Images
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle