Meghan Markle's liefde voor pastelroze is nog steeds groot

Tijdens een bezoek aan de 'Nelson Mandela Centenary'-expo in Londen, koos Meghan voor een pastelroze look.

meghan-markle-pastelroze-look
Getty Images

Als je dacht de garderobe van Meghan Markle van buiten te kennen, think twice. De laatste tijd zijn de modekeuzes van Meghan behoorlijk onvoorspelbaar. Zo droeg ze blauwe strepen tijdens een Wimbleton-match, een knalgele midi-jurk voor een ontmoeting met jonge Britse leiders. En ook tijdens haar reis door Ierland met prins Harry, verraste de hertogin van Sussex met statement looks.

Matching look

Nu is het wel zo dat Meghan van pastelkleurige looks houdt. En dat bewees de 36-jarige Markle opnieuw toen ze vandaag samen met man prins Harry de Nelson Mandela Centenary-expo bezocht in Londen. Deze middag stapte Meghan de Queen Elizabeth Hall binnen in een mouwloze, pastelroze trenchcoat van House of Nonie. Daarbij droeg ze een matching clutch van Mulberry, huidskleurige Dior-pumps én voor wie goed oplet; poederroze nagels. Tijdens het evenement ontmoetten Meghan en Harry de kleindochter van Nelson Mandela, Zamaswazi Dlamini-Mandela en namen deel aan een optreden van het Ubunye-koor. De tentoonstelling die ze bezochten, vertelt het verhaal van Nelson Mandela.

Clothing, White, Trench coat, Pink, Fashion, Coat, Fashion model, Suit, Dress, Street fashion,
Getty Images

Signature kapsel?

De hertogin van Sussex lijkt haar favoriete kapsel gevonden te hebben. De laatste tijd draagt Meghan haar donkere haren in een middenscheiding in een lage, nonchalante knot.

Geïnspireerd geraakt? Hieronder Vogue's favorieten:

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle