Máxima is oogverblindend aan de Amstel in Claes Iversen

Máxima verscheen op Bevrijdingsdag 2018 in Claes Iversen.

koningin-maxima-look-amsterdam-claes-iversen
Getty Images

Een kleine flashback naar hét modemoment van Bevrijdingsdag dit weekend: onze Koningin Máxima maakte samen met Koning Willem-Alexander traditiegetrouw acte de présence bij het Bevrijdingsdagconcert aan de Amstel, en dit keer in een ontwerp van de Nederlands-Deense Claes Iversen.

Getty Images

De ondergaande zon vormde de perfecte reflectie voor de met pailetten bezaaide jurk van Máxima, dat ze combineerde met hakken van een van haar favoriete merken Salvatore Ferragamo en een clutch van Bottega Veneta.

Claes Iversen Lente/Zomer 2018.

De jurk van zijden chiffon met brede leren riem is geïnspireerd op een look uit de Lente/Zomer 2018 collectie van Claes Iversen oorspronkelijk een doorschijnend, vloerlang ontwerp, maar voor de koningin uiteraard wat kuiser gemaakt.

Getty Images

Haar haar had Máxima laten opsteken in een losvallende, brede knot. Geïnspireerd op aanstaande royal-collega Meghan Markle's favoriete manier van opsteken?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima