Koningin Máxima laat zien hoe je millennial pink als een royal doet

Máxima was aanwezig bij de première The Color Purple in Amsterdam in een compleet roze look.

koningin-maxima-look-amsterdam-millenial-pink
Getty Images

Dacht je dat millennial pink outfits het beter op Coachella zouden doen dan een koninklijke aangelegenheid? Think again! Koningin Máxima was afgelopen maandag aanwezig bij de première van de musicalversie van The Color Purple in Amsterdam-Noord in een top-tot-teen zachtroze look fit for a queen.

Getty Images

Koninklijk roze

De musical The Color Purple ging maandag in première op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord. De musical is gebaseerd op het boek van Alice Walker uit 1982 dat de leefomstandigheden van zwarte vrouwen in het zuiden van de Verenigde Staten rond 1930 beschrijft. In 1985 werd het boek verfilmd met in de hoofdrollen Whoopi Goldberg en Oprah Winfrey. De film werd destijds genomineerd voor elf Oscars, en Goldberg won de Golden Globe voor Beste Actrice voor haar indrukwekkende acteerprestatie. In plaats van een paarse dresscode, ging onze koningin voor de première van de Nederlandse musicalversie voor een roze – dare we say millennial pink? – outfit. De wijde, zijden pantalon en top zijn beide van haar favoriete Belgische modehuis Natan. De bloemcorsage en clutch met imitatiediamantjes maakten haar look extra feestelijk.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima