Koningin Máxima en Kroonprinses Mary dragen op precies dezelfde dag Claes Iversen

Koningin Máxima en Kroonprinses Mary van Denemarken dragen beide Claes Iversen.

koningin-maxima-mary-claes-iversen
Getty Images

Vlak na Claes Iversens couture show, die vorige week plaatsvond in Amsterdam, besluiten Koningin Máxima en Kroonprinses Mary van Denemarken op precies dezelfde dag een creatie van de ontwerper te dragen. Máxima schittert in een bordeaux rode jas uit de Herfst/Winter 2016 collectie van Iversen en Mary spotten we in een verdigris ensemble van het modehuis.

Kroonprinses Mary van Denemarken in Claes Iversen.
Instagram

Deens/Dutch design

Claes Iversen werd geboren en getogen in Denemarken maar woont en werkt al 20 jaar in Nederland. Het is dan ook voor het eerst dat Kroonprinses Mary een ontwerp van hem draagt. Ze deed dit gisteren tijdens de eerste dag van het driedaagse staatsbezoek van België aan Denemarken. Je zou denken: 'toeval bestaat niet' maar ook Koningin Maxima droeg gisteren Claes Iversen tijdens de tweede dag van het staatsbezoek van Argentinië aan Nederland. De Koningin draagt regelmatig ensembles aan de hand van de Deens-Nederlandse couturier. Ook ontwierp hij de spraakmakende mantel die Máxima tijdens haar bezoek aan Beieren droeg. Wij zijn benieuwd in welke looks wij de Koningin en Kroonprinses binnenkort mogen bewonderen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima