Meghan Markle is incognito in een zwarte look met baseball cap in Chicago

Meghan Markle vloog van Londen naar Chicago om haar visumaanvraag af te ronden.

meghan-markle-incognito-zwarte-look
Getty Images

royal wedding van 2018 komt steeds dichterbij en Meghan Markle en prins Harry zijn ongetwijfeld druk bezig met de voorbereidingen. Toch moest er nog even een gaatje in Meghan’s agenda worden gemaakt om haar Britse visumaanvraag af te ronden, waarvoor ze gister in Chicago was in de Verenigde Staten, zodat ze officieel in Nottingham Cottage op de grond van Kensington Palace in Londen mag wonen.

Incognito met zwarte baseball cap

Meghan Markle is momenteel nog Amerikaans staatsburger en vloog gisteren naar Chicago om de eerste stap naar het Britse staatsburgerschap te starten. Volgens bronnen van The Daily Mail (en een vage foto op Instagram) wilde Meghan niet te veel opvallen op het O'Hare International Airport van Chicago, met behulp van een zwarte outfit, baseball cap en een zwarte leren tas. Naar verluidt werd ze wel vergezeld door vier bodyguards. Het uiteindelijke papierwerk in het UK Visa Application Centre in Chicago duurde slechts tien minuten. Volgens The Daily Mail heeft de toekomstige bruid een bedrag van 1500 dollar moeten neerleggen om het visum versneld te ontvangen. Over iets meer dan een maand zal Meghan met prins Harry trouwen in Windsor Castle. Meer weten over de bruiloft? Vogue heeft alle informatie voor je op een rij gezet, van de jurk en de bruidstaart tot de genodigden, en houdt je dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle